Ελλάδα

Πρίγκιπας Κάρολος: Ήρθε κι έβαλε… φωτιά στο ελληνικό Twitter!

Ο Κάρολος επισκέπτεται την χώρα μας, κάτι που φαντάζει ως... πρώτης τάξεως ευκαιρία για ατελείωτο "πάρτυ" στο Twitter!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το ρολόι έγραφε 14:54 το μεσημέρι της Τετάρτης, 09.05.2018 και μια ιστορική επίσκεψη μόλις ξεκινούσε! Ο Πρίγκιπας Κάρολος έφτανε για πρώτη φορά -σε επίσημη επίσκεψη- στην Ελλάδα, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δούκισα της Κορνουάλης, Καμίλα.

[read4more]

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την χώρα μας στο παρελθόν, όμως όπως προαναφέραμε, οι επισκέψεις του ήταν ιδιωτικές και όχι επίσημες.

Η επίσκεψη είναι ιστορική, αφού τον Κάρολο συνδέουν και συγγενικές σχέσεις με την Ελλάδα, εκτός από τον απεριόριστο θαυμασμό που ο ίδιος τρέφει για την χώρα μας.

Κι ενώ η Αθήνα έχει φορέσει… τα καλά της για την επίσκεψη αυτή, οι χρήστες του Twitter στήνουν το δικό τους πάρτυ!

Το hashtag #Κάρολος έχει καρφωθεί στις πρώτες θέσεις των trends και οι αναρτήσεις είναι πραγματικά αμέτρητες και φυσικά ξεκαρδιστικές!

Δείτε πώς ο Πρίγκιπας Κάρολος έβαλε “φωτιά” στο ελληνικό Twitter

https://twitter.com/aisixtir85/status/993807403459194880

https://twitter.com/anyavlad13/status/994218433041625088

https://twitter.com/94tony19/status/994234598937722880

https://twitter.com/MpleMinotavros/status/994222298684121089

https://twitter.com/vivitsap/status/994241551961415681

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του Πρίγκιπα Καρόλου για την Πέμπτη (10.05.2018)

– Την Πέμπτη 10 Μαΐου είναι προγραμματισμένη για τις 10:10 συνάντηση του πρίγκιπα της Ουαλίας με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στα γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και εν συνεχεία στις 11:10 επίσκεψη στον Ναό της Παναγίας Καπνικαρέας στο κέντρο της Αθήνας.

– Στις 11:35, προβλέπεται επίσκεψη στο Συμμαχικό Νεκροταφείο Αλίμου και κατάθεση στεφάνου από τον πρίγκιπα της Ουαλίας, παρουσία πρέσβεων χωρών-μελών της Κοινοπολιτείας και των δημάρχων Αλίμου και Αθηναίων.

– Εν συνεχεία είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του πρίγκιπα της Ουαλίας στο Λιμάνι του Πειραιά, όπου θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις σε: HMS «Echo» (Βρετανικό πολεμικό πλοίο που συμμετέχει στη Νατοϊκή δύναμη) και HMC «Valiant» (Βρετανικό πλοίο του Λιμενικού), στην Τριήρη «Ολυμπιάς», όπου θα τον υποδεχτεί ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος και στο Θωρηκτό «Αβέρωφ», όπου θα γίνει ξενάγηση και θα υπάρξει συνάντηση με υψηλόβαθμα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και σπουδαστές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

– Στις 15:00 θα παρατεθεί δεξίωση προς τιμήν του πρίγκιπα της Ουαλίας από εκπροσώπους της Εμπορικής Ναυτιλίας στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο (Μικρολίμανο).

– Στις 15:45 ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα μεταβεί στο Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος», όπου σύμφωνα με το πρόγραμμα προβλέπεται η παρακολούθηση Διεθνούς Εκπαιδευτικής Διάσκεψης, που οργανώνεται από το Βρετανικό Συμβούλιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εξαφάνιση Σταυρούλας Λεβεντάκη: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος στο σπίτι του αγνοούμενου ενοικιαστή στα Χανιά
Οι αστυνομικοί πήραν στα εργαστήρια ακόμη και τη σφουγγαρίστρα του ενοικιαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγινε προσπάθεια καθαρισμού και αλλοίωσης στοιχείων
Η 45χρονη Σταυρούλα Λεβεντάκη και ο ενοικιαστής της στα Χανιά
Βρέθηκε «κρυφή» πόρτα από συρματόπλεγμα δίπλα στο σπίτι της διπλής δολοφονίας στο Αίγιο - Το σενάριο για «θαμμένα» στοιχεία
Η συγκεκριμένη πόρτα που βρέθηκε, ενώνει το σπίτι του διπλού φονικού με τον γειτονικό φούρνο ο οποίος ανήκει στον θείο της 54χρονης Μαρίας που ζει στο εξωτερικό
Το σπίτι στο Αίγιο, όπου βρέθηκαν νεκροί η 54χρονη κι ο 26χρονος γιος της
7