Ελλάδα

Προφυλακιστέος ο γνωστός επιχειρηματίας για τη μαφία των διαρρηκτών – “Είμαι απλά συλλέκτης”

Στη φυλακή πρόκειται να οδηγηθεί ο γνωστός επιχειρηματίας που εμπλέκεται στη σπείρα των Ρομά διαρρηκτών. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο επιχειρηματίας που φέρεται να συμμετείχε στη σπείρα που ξάφριζε σπίτια και βίλες επωνύμων, ενώπιον των ανακριτών αρνήθηκε πως δρούσε ως κλεπταποδοχος του κυκλώματος.

Αντίθετα φέρεται να υποστήριξε πως είχε λατρεία στα ρολόγια και πως ήταν συλλέκτης. Επίσης ανέφερε πως από τα τρία ρολόγια μεγάλης αξίας που βρέθηκαν στη κατοχή του, τα δύο ήταν με πιστοποιητικά και το τρίτο ήταν απομίμηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές παραδέχτηκε τρεις απο τις συναλλαγές που κατέγραψε ο κοριός της αστυνομίας υποστηρίζοντας οτι δεν γνώριζε πως πρόκειται για προϊόντα κλοπής.

Από τους συνολικά 20 που απολογήθηκαν σήμερα οκτώ κρίθηκαν προφυλακιστέοι και 12 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο δικηγόρος του γνωστού επιχειρηματία που κρίθηκε προφυλακιστέος για το κύκλωμα των Ρομά διαρρηκτων, Χρήστος Στάθης αμέσως μετά την απόφαση των δικαστικών άρχων ανέφερε :”Θεωρώ πως με τη γνωμοδότηση για τη προσωρινή κράτηση του εντολέα μου κέρδισε ο κίτρινος τύπος και έχασε η δικαιοσύνη.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιχειρηματίας κατήγγειλε αστυνομικούς για ξυλοδαρμό στη Μύκονο: Τον πέρασαν για τοξικομανή – «Μου χτύπησαν το κεφάλι πάνω στην πόρτα»
«Ο ένας με τραβούσε, μου είχε πιάσει το πόδι κάτω από το κάθισμα, και με τραβούσε με βία και με χτύπαγε από εδώ και από εκεί» λέει το 45χρονο θύμα
Μελανιές στο σώμα του 45χρονου επιχειρηματία 1
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες
Ο 55χρονος αλλοδαπός, μέλος διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης, δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια
Συνελήφθη 55χρονος για διακίνηση ναρκωτικών στο «Ελ. Βενιζέλος» – Έκρυψε 2,8 κιλά κοκαΐνης σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες