Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη

Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου: Βροχές και καταιγίδες μέχρι την Πέμπτη

Πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου από σήμερα 13/01/2019 και για όλες τις μέρες μέχρι την Πέμπτη. Βροχές, καταιγίδες και παγετός.

Έρχεται… χιονιάς, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ από αύριο Δευτέρα (14.1.2019) έρχονται πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, ισχυροί βοριάδες και χιονοπτώσεις. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ), από αύριο, Δευτέρα θα έχουμε επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά με χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χωράς με χαμηλό υψόμετρο από τις βραδινές ώρες.

Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις βαθμιαία στα δυτικά και νότια 7 μποφόρ, που από τις βραδινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Η πρόγνωση καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου για τις επόμενες μέρες.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργά τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις από το βράδυ στην Πάρνηθα (ενδεικτικό υψόμετρο 900 μέτρα). Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και από το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα γύρω ορεινά – ημιορεινά χιονοπτώσεις που τη νύχτα θα ενταθούν και θα χιονίσει και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 400 μέτρα). Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί από τα χιόνια [13/01] Που χιονίζει ΤΩΡΑ – Συνεχής ενημέρωση

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις