Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Πρώην ποδοσφαιριστής ο αστυνομικός που συνελήφθη στην Αθήνα για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών

Πρώην ποδοσφαιριστής ο αστυνομικός που συνελήφθη στην Αθήνα για εμπορία ανθρώπων και διακίνηση ναρκωτικών

Πρώην ποδοσφαιριστής είναι ο 23χρονος αστυνομικός που συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας για εμπορία ανθρώπων, διακίνηση ναρκωτικών κι άλλα αδικήματα.

Ο αστυνομικός, μέχρι να περάσει στις τάξεις τις ΕΛ.ΑΣ., ήταν ποδοσφαιριστής, έχοντας παίξει μπάλα σε μεγάλα σωματεία της Αττικής ενώ είχε διαπρέψει σε ακαδημίες κορυφαίου συλλόγου.

Όλα ξεκίνησαν όταν άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε διενήργησαν έλεγχο στον αστυνομικό που ελέγχεται και για άλλο πειθαρχικό παράπτωμα και στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σουγιάς, σκούφος τύπου full-face, ιδιωτικό πιστόλι και 16 φυσίγγια.

Στη συνέχεια, ο αστυνομικός οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου στην κατοχή του εντοπίστηκαν αποδεικτικά στοιχεία τα οποία τον ενέπλεκαν στο αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων και της παράβασης των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών, ενώ επιπλέον βρέθηκαν στοιχεία από εφαρμογές της Ελληνικής Αστυνομίας, η κατοχή των οποίων δεν δικαιολογούνταν βάσει των υπηρεσιακών του καθηκόντων.

Μαζί με τον αστυνομικό συνελήφθη και μια 23χρονη αλλοδαπή γυναίκα, ενώ σε έρευνες που έγιναν στον σπίτι του βρέθηκαν και κατάσχεθηκαν 33 φυσίγγια, γεμιστήρας, 3 κινητά τηλέφωνα, φωτοαντίγραφα ταυτότητας και διαβατηρίου και πλαστή ταυτότητα με τα στοιχεία της 23χρονης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις