Ελλάδα

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση για το βίντεο του Κοψιάλη στο Youtube με την παγίδευση παιδεραστή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε σχετικά με το βίντεο στο κανάλι του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Youtube με την παγίδευση παιδεραστή.

Στο βίντεο αυτό στο Youtube φαίνεται και εξηγείται το πως ο Αλέξανδρος Κοψιάλης παγίδευσε – μαζί με άλλους – επίδοξο βιαστή της 13χρονης κόρης φίλου του. Όλα καταγράφηκαν και ανέβηκαν στο Youtube, μεταξύ των οποίων και η σύλληψη του άνδρα από τους αστυνομικούς.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News, πατέρας της 13χρονης Ηλίας Κασιμάτης ανέφερε πως η 13χρονη κόρη του άρχισε να δέχεται μηνύματα από τον παιδεραστή, από ένα γυναικείο όμως προφίλ. Σιγά σιγά αυτό το προφίλ άρχισε να το «χοντραίνει» και τα μηνύματα που έστελνε να είναι ερωτικού περιεχομένου.

Τότε ενημέρωσε τον πατέρα της, ο οποίος από εκεί και έπειτα μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, τον οποίο ενημέρωσε αμέσως, τον παγίδευσαν.

Άρχισε να μιλά αυτός μαζί του προσποιούμενος την 13χρονη. «Όταν άρχισα να μιλάω μαζί του αποκαλύφθηκε», είπε χαρακτηριστικά. Όπως είπε, έλεγε «θα δεις θα σου αρέσει» ενώ ανέφερε πως το έχει κάνει αυτό και σε άλλες ανήλικες. Επίσης ο πατέρας είπε πως από αυτά που έχει ακούσει, βρέθηκαν κι άλλες συνομιλίες του με ανήλικες κοπέλες.

Υπενθυμίζεται πως για το βίντεο έχει διαταχθεί Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση από την ΕΛΑΣ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
32χρονος κακοποιούσε τη σύζυγο του μπροστά στο παιδί τους στον Ωρωπό και ανέβαζε τα βίντεο στο ίντερνετ - «Κοιτάξτε πως κλαίει»
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και έψαχναν το κινητό του άνδρα για να βρουν τα επίμαχα βίντεο όμως το μικρό παιδί τους είπε ότι ο μπαμπάς του το πέταξε στη θάλασσα
Portrait of depressed woman, covering face with her hands, side view
Φυλάκιση 10 ετών σε άνδρα που βίασε 18χρονη μέσα στην Ψυχιατρική κλινική στο Ηράκλειο το 2019
Μετά από σχεδόν 6,5 χρόνια η υπόθεση εκδικάστηκε με τον κατηγορούμενο να κρίνεται ένοχος - «Η υπόθεση αποτελεί χαστούκι σε όσους υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε βιασμός» λέει ο δικηγόρος της κοπέλας
Policeman unlocking a handcuffs on the criminal's back.