Ελλάδα

Προσλήψεις: Διαγωνισμός για 32 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Γραπτό διαγωνισμό για την μόνιμη πρόσληψη 32 ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας θα διενεργήσει το προσεχές διάστημα το ΑΣΕΠ.

Η σχετική προκήρυξη (1Γ/2015) απεστάλη προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο.

Από τις θέσεις αυτές, οι 25 αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αφρικής, εκ των οποίων αντιστοιχούν έξι θέσεις σε πολύτεκνους και παιδιά πολυτέκνων και τρεις θέσεις σε τρίτεκνους και τέκνα αυτών.

Οι υπόλοιπες προσλήψεις θα γίνουν από δύο στους Κρατικούς Αερολιμένες Μυκόνου και Σαντορίνης και από μια στα αεροδρόμια Ρόδου, Κω και Ηρακλείου.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ουρές στα βενζινάδικα και φόβοι για εκτίναξη της βενζίνης στα 2 ευρώ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή - Στα 1,82 ευρώ η αμόλυβδη στα βόρεια προάστια
Στην αγορά των καυσίμων υπάρχει ανησυχία για αυξήσεις, καθώς η τιμή της βενζίνης έχει ανέβει κατά 4 λεπτά από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδα, ενώ επαγγελματίες πρατηριούχοι λένε ότι όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες
Βενζινάδικα
5
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας: Με την δημοσιότητα ο Κουφοντίνας θα συνεχίσει να εμπνέει δολοφονώντας ξανά τους δικούς μας ανθρώπους
«Το ανέλπιστο δώρο της δημοσιότητας του δίνεται μεθοδικά, επεισόδιο – επεισόδιο, μεγιστοποιώντας το «ενδιαφέρον» γύρω από τον ίδιο και τα εγκλήματά του»
Δημήτρης Κουφοντίνας 5