Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πτώση ελικοπτέρου – Ιωάννης Τζανιδάκης: Σπάραξε ο ξάδελφος του: “Ήταν λεβεντόπαιδο” [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Πτώση ελικοπτέρου – Ιωάννης Τζανιδάκης: Σπάραξε ο ξάδελφος του: “Ήταν λεβεντόπαιδο” [ΗΧΗΤΙΚΟ]

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της Ελευθέρνας,γενέτειράς του Ιωάννη Τζανιδακη, καθώς και η κοινωνία του Ρεθύμνου από την απώλεια του υποστρατήγου που βρισκόταν στη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου το οποίο συνετρίβη στην Ελασσόνα.

Όπως λέει στο Newsit ο ξάδερφος και συγχωριανός του, Νίκος Πετρακακης. “Θα είναι μεγάλη η απώλεια για τις ένοπλες μας δυνάμεις,ο Γιάννης ήταν άριστος αξιωματικός”, τονίζει ο συγγενής του αδικοχαμένου υποστρατήγου και κάνει λόγο για ένα καλό παιδί που είχε αφιερώσει τη ζωή του στο καθήκον για την πατρίδα.

“Αφοσιωμένος στο επάγγελμα του,στην ειδικότητα του,ένα λεβεντόπαιδο”, προσθέτει ο κ. Πετρακακης και δεν κρύβει την οδύνη που έχει σκορπίσει στους κατοίκους του Ρεθύμνου η είδηση του θανάτου του Ιωάννη Τζανιδάκη.

Ο Ιωάννης Τζανιδάκης ήταν πατέρας δυο παιδιών ηλικίας 28 και 23 ετών αντίστοιχα που τα τελευταία χρόνια έμεναν στους Αμπελόκηπους. Συντετριμμένοι οι δυο γιοί του δεν μπορούν πιστέψουν πως έχασαν το στήριγμα τους, τον άνθρωπο τους όπως λένε.

Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί με C130 στο Ρέθυμνο, τη γενέτειρα του, όπου πιθανότατα αύριο (20.04.2017) θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε