Ελλάδα

Πύργος: Βρέθηκε νεκρός ηλικιωμένος ψαράς – Είχαν χαθεί τα ίχνη του από τα ξημερώματα

Το κύμα ξέβρασε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή της Ζαχάρως

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα (14.06.2025) στην Πύργο, όπου ένας ηλικιωμένος ψαράς βρέθηκε νεκρός.

Ο 82χρονος ψαράς βρίσκονταν στο καΐκι του μαζί με 2 φίλους του, στη θαλάσσια περιοχή του Κακόβατου στον Πύργο, τα ξημερώματα. Κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο, έπεσε από τη βάρκα  –χωρίς να γίνει αντιληπτός-  με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός για την εξαφάνισή του.

Μετά από αρκετές ώρες έρευνας, εν τέλει το κύμα ξέβρασε τον άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του στην περιοχή της Ζαχάρως, αναφέρει το patrisnews.gr.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Κρεστένων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Προσοχή στις βαριές λοιμώξεις στις γιορτές» λένε οι πνευμονολόγοι – Πόσο προστατεύει το φετινό αντιγριπικό εμβόλιο
Η ταχεία διασπορά του στελέχους «Κ» στην Ευρώπη, αλλά και στη χώρα μας, έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία και ερωτήματα σχετικά με την αποτελεσματικότητα του φετινού εμβολιασμού
Γρίπη
Συγγενείς θυμάτων τρομοκρατίας για ΕΚΚΟΜΕΔ: Ο Δημήτρης Κουφοντίνας να μην πάρει με κρατικά χρήματα, αυτό που κάποτε «αγόραζε» με αίμα
«Εκφράσαμε την έντονη αντίθεσή μας, στο ενδεχόμενο να δοθεί βήμα στους τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, οι οποίοι επί δεκαετίες επέβαλαν τη φωνή τους στον δημόσιο λόγο με το αίμα των ανθρώπων μας»
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας