Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Είδα έναν άντρα να είναι μες τα αίματα»

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: «Είδα έναν άντρα να είναι μες τα αίματα»

«Είδα έναν άντρα να σηκώνεται από το έδαφος και να είναι μες τα αίματα», λέει στο newsit.gr εργαζόμενος σε επιχείρηση στο Γκάζι, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού με τους πυροβολισμούς, που έγινε σήμερα (16.12.2023), νωρίς το πρωί.

Όπως αναφέρει ο υπάλληλος για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι, «καθόμασταν και κάποια στιγμή, λίγο μετά τις 7, ακούσαμε κάτι μπαμ – μπαμ. Νομίζαμε ότι ήταν κροτίδες, δυναμιτάκια. Μετά είδαμε ένα αμάξι να φεύγει, γιατί πέρασε “σφαίρα” έξω από το μαγαζί».

Στη συνέχεια περιγράφει πώς βίωσε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του τις στιγμές τρόμου, όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί: «Λίγο αργότερα, σηκώθηκε ο ένας που τον πυροβόλησαν και περιφερόταν ματωμένος με ένα λευκό πουκάμισο που φορούσε. Ήταν μέσα στα αίματα και πήγαινε πέρα-δώθε. Ήταν σαν ζαλισμένος. Οι άλλοι δύο ήταν αρκετή ώρα κάτω. Μετά από δέκα λεπτά, ήρθαν το ασθενοφόρο και η αστυνομία».

Την ίδια ώρα, ο πατέρας των δύο αδερφών αναφέρει στο newsit.gr ότι «το ένα παιδί είναι πολύ σοβαρά. Είναι στη Μονάδα δεν μπορώ να ξέρω πώς είναι, περιμένω τους γιατρούς. Θέλω να μου πουν, τι κάνουν τα παιδιά μου».

Οι δυο 28χρονοι και ο 33χρονος βρίσκονταν στην Αθήνα για να γιορτάσουν τον επερχόμενο γάμο ενός φίλου τους από την παρέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 33χρονος που τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς είχε παντρευτεί πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες και είχε βαφτίσει και τα δύο του παιδιά.

Και οι τρεις νοσηλεύονται στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” και από την πρώτη στιγμή έσπευσαν εκεί οι γονείς και οι συγγενείς τους, αγωνιώντας για τους δικούς τους ανθρώπους. Ο ένας, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση και έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις