Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ρέππας: “Να ζητήσει συγνώμη ο Βγενόπουλος”

, Ο Δημήτρης Ρέππας και ο Νίκος Σηφουνάκης στην σημερινή συνέντευξη τύπου ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σκληρή απάντηση του υπουργού Μεταφορών στις καταγγελίες του προέδρου της MIG για τις άγονες γραμμές.

Το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών Δημήτρη Ρέππα, δεν βρήκε ενδείξεις ή υπόνοιες διάπραξης ποινικών αδικημάτων από υπαλλήλους ή άλλα πρόσωπα κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού για την επιδότηση άγονων αεροπορικών γραμμών από την ΥΠΑ.

Έτσι ο κ. Ρέππας κάλεσε τον Ανδρέα Βγενόπουλο να αναλάβει τις ευθύνες του και “να ζητήσει συγνώμη από ανθρώπους και υπηρεσίες που με αστήρικτο τρόπο προσπάθησε να επισκιάσει”.

Και ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Σηφουνάκης σημείωσε ότι περίμενε το πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης πριν τοποθετηθεί. “Η τηλεκαταγγελία σόου του κ. Βγενόπουλου είναι μόνο πολιτική καταγγελία. Η απάντησή μου λοιπόν είναι πολιτική” ανάφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σηφουνάκης.

Να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της MIG είχε καταγγείλει παρατυπίες στη διαδικασία ανάθεσης των άγονων γραμμών και ζήτησε την παρέμβαση της δικαιοσύνης. Κύκλοι του Ανδρέα Βγενόπουλου σημειώνουν ότι η επίθεση αυτή έρχεται λίγες μέρες πριν ο επιχειρηματίας μιλήσει στη Δικαιοσύνη για τις άγονες γραμμές και ότι έχει να πει για το θέμα θα το καταθέσει τότε. 

Διαβάστε επίσης 
Πυρά Βγενόπουλου για τις άγονες γραμμές
Μεγαλώνει η κόντρα Βγενόπουλου-ΥΠΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε