Ελλάδα

Ρόδος: Στο νησί οι 189 Ολλανδοί τουρίστες

Στη Ρόδο θα αφιχθούν το απόγευμα της Δευτέρας (13.04.2021) οι 189 τουρίστες από την Ολλανδία, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα για το άνοιγμα της φετινής τουριστικής περιόδου.

Οι διακοπές των Ολλανδών τουριστών στη Ρόδο θα ξεκινήσουν σήμερα και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 19 Απριλίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι Ολλανδοί που θα μείνουν την επόμενη εβδομάδα στη Ρόδο είναι διαφόρων ηλικιών και αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» με μία πτήση της αεροπορικής εταιρείας Transavia στις 17.40.

Θα έχουν δύο συνοδούς και όλοι τους θα έχουν ήδη κάνει μοριακό τεστ με αρνητικό, φυσικά, αποτέλεσμα τρεις ημέρες πριν και θα υποβληθούν και σε rapid test λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για να ταξιδέψουν.

rodos lindos

Σύμφωνα με τις οδηγίες, τρεις ημέρες πριν φύγουν από τη Ρόδο θα υποβληθούν και πάλι σε μοριακό τεστ και λίγες ώρες πριν ταξιδέψουν θα κάνουν ξανά ένα rapid test. Σημειώνεται ότι την ίδια διαδικασία θα ακολουθήσουν και όσοι άλλοι θα βρίσκονται μέσα στο ίδιο αεροπλάνο και αυτό για ευνόητους λόγους.

Οι τουρίστες θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα μέσα στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου Mitsis Grand Beach Hotel που θα τους φιλοξενήσει για μία εβδομάδα, ενώ πιθανόν να υπάρχουν και κάποια μικρά event για την ψυχαγωγία τους. Άλλοι πελάτες δεν θα υπάρχουν.

Εντός του ξενοδοχείου θα ακολουθούν τις οδηγίες και τα μέτρα που προβλέπουν τα νέα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό.

Οι τουρίστες θα ενημερωθούν ότι θα πρέπει να τηρήσουν αυστηρά τους κανόνες, κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ραντεβού για αποχαιρετιστήριο τραπέζι είχαν δώσει οι φίλοι του 17χρονου που σκοτώθηκε στον ΒΟΑΚ - Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο
Ο 17χρονος που είχε επιτύχει την είσοδο του στη σχολή Εμποροπλοιάρχων στη Θεσσαλονίκη, ετοιμαζόταν για μόνιμη εγκατάσταση στην συμπρωτεύουσα
Ο 17χρονος Γιώργος που σκοτώθηκε σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ
2
«Το σκυλί ήταν γεμάτο λάσπες και σε κακή κατάσταση», λεει η 60χρονη που κατήγγειλε για κακοποίηση ζώου τον ηγούμενο της Μονής Σπηλαίου στα Καλάβρυτα
Όπως υποστηρίζει η ίδια, τόσο ο φύλακας όσο και ένας καλόγερος της μίλησαν άσχημα και της είπαν ότι θα καλέσουν την αστυνομία
Φωτογραφία Αρχείου:   EUROKINISSI
«Έπαθα σοκ, του φώναζα να μαζέψει τα χέρια του», λέει η 22χρονη που δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε λεωφορείο
«Αυτός είχε μια σακούλα και έβαλε το χέρι του πάνω μου, εγώ και πάλι δεν έδωσα σημασία και μετά είδα ότι άνοιξε το χέρι του και με έπιασε στο μηρό» λέει στο newsit.gr η 22χρονη που δέχτηκε την σεξουαλική επίθεση
Λεωφορείο 3