Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Santa Run: “Πλημμύρισε” Άγιους Βασίληδες το κέντρο! [vids, pics]

Santa Run: “Πλημμύρισε” Άγιους Βασίληδες το κέντρο! [vids, pics]

Γίνε κι εσύ Άγιος Βασίλης και τρέξε! Αυτή ήταν η λογική των διοργανωτών του Santa Run, μαραθώνιος ο οποίος διεξήχθη για τρίτη συνεχή χρονιά στη πόλη, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς!

Οι συμμετέχοντες ντύθηκαν με στολές Άγιου Βασίλη και διέσχισαν 2,5 χιλιόμετρα στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομήλιου).

“Προάγοντας τον αθλητισμό και την άσκηση που όλες και όλοι αναζητούμε, αλλά και τη φιλανθρωπία στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αληλλεγγύης Δήμου Αθηναίων”, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Λόγω διεξαγωγής της εκδήλωσης “Athens Santa Run”, σήμερα Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, από τις 10:00 έως τις 13:00, θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με την αστυνομία, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις εξής οδούς και λεωφόρους του δήμου Αθηναίων.

– λεωφόρος Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
– λεωφόρος Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
– Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
– Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
– Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο
– Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Δείτε βίντεο με την εκκίνηση…

 … και τον τερματισμό! Συγκινητικές στιγμές με ΑμεΑ να τερματίζουν στέλνοντας μήνυμα δύναμης ψυχής!

 Οι παρακάτω εικόνες είναι από την Σταδίου πριν τιν εκκίνηση

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε