Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Σαββατοκύριακο 28ης Οκτωβρίου: 2+2 προτάσεις για ταξίδια έως 3 ώρες

Σαββατοκύριακο 28ης Οκτωβρίου: 2+2 προτάσεις για ταξίδια έως 3 ώρες

Το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει και εάν δεν έχεις κανονίσει ακόμη πού θα πας, τότε μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες παρακάτω. Φέτος η 28η Οκτωβρίου δεν δημιουργεί τριήμερο αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς το σαββατοκύριακο για να ξεφύγεις για λίγο μακριά από την Αθήνα.

Ιδανικοί είναι οι προορισμοί που είναι σε απόσταση το πολύ τριών ωρών ώστε να μην σπαταλήσεις όλη την ώρα στο δρόμο και κουραστείς περισσότερο απ’ ό,τι θα ξεκουραστείς.

Ζαρούχλα, σταθερή αξία: Σταθερή, σταθερότατη αξία η Ζαρούχλα αν θες να ξεφύγεις μακριά από την Αθήνα έχοντας κάνει ταξίδι κάτω από τρεις ώρες. Για την ακρίβεια, θα χρειαστείς ένα δίωρο να φτάσεις σε αυτό το γραφικότατο και διάσημο χωριό της Αχαΐας.

Δύο ώρες μακριά αλλά τόσο διαφορετικά από τα αστικά κέντρα, που θα σε κάνει να ξεχάσεις αμέσως την καθημερινότητα. Καστανιές και έλατα συμπληρώνουν την εικόνα του γραφικού οικισμού.

Θα βρεις σίγουρα ένα κατάλυμα που θα ταιριάζει στο budget και το στυλ σου αλλά και μαγαζιά με καλό φαγητό. Αν βρεθείς στη Ζαρούχλα, δεν γίνεται να παραλείψεις και μια βόλτα στη λίμνη Τσιβλού.

Στις Σπέτσες για θαλασσινή αύρα: Αν είσαι λάτρης της θάλασσας και ο καιρός το επιτρέπει, μπορείς να επιλέξεις για το σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου έναν νησιωτικό προορισμό και οι Σπέτσες είναι μια από τις πιο καλές επιλογές αλλά και από τις πιο κοσμοπολίτικες.

Ένας προορισμός που επιλέγουν συνήθως ζευγάρια αλλά και παρέες που θέλουν να κάνουν μια σύντομη απόδραση σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Επιπλέον αν είναι πολύ καλός ο καιρός μπορείς να κάνεις ακόμη και μπάνιο.

Αν βρεθείς 28η Οκτωβρίου στις Σπέτσες, θα έχεις την τύχη να δεις αρκετά διαφορετικά το νησί, σημαιοστολισμένο και να παρακολουθήσεις την παρέλαση των σχολείων. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η Ύδρα που μπορεί να είναι η άλλη εναλλακτική επιλογή σου αν θες κάτι παραθαλάσσιο.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις