Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Σε αυτό το σημείο βρέθηκε η βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου στη λεωφόρο Ποσειδώνος

Φωτογραφία μέσα από το εργοτάξιο στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπου βρέθηκε η βόμβα του Β’ παγκοσμίου πολέμου μετέδωσε η ΕΡΤ.

Το πρωί της Πέμπτης (26.10.2023) θα εκκενωθούν τέσσερις πολυκατοικίες στην οδό Ευρυάλης, πριν αρχίσει η επιχείρηση εξουδετέρωσης της βόμβας του Β’ Παγκοσμίου που βρέθηκε στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η οδός Ευρυάλης στη Γλυφάδα, συνορεύει με την περίφραξη του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου κατά τη διάρκεια εργασιών βρέθηκε η βόμβα.

Για τους κατοίκους της συγκεκριμένης οδού ζητήθηκε από απόψε να απομακρύνουν τα οχήματα τους, ενώ έχει ζητηθεί από την Αστυνομία μέχρι και τις 9 το πρωί της Πέμπτης, όταν και θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εξουδετέρωσης της συγκεκριμένης βόμβας, να αποχωρήσουν από τα σπίτια τους. Αυτή η οδηγία αφορά τέσσερις πολυκατοικίες της συγκεκριμένης οδού που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Τροχαία, κλείνει από τις 9:30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι, η παραλιακή λεωφόρος Ποσειδώνος. Η ολική διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει και στα δύο ρεύματα της Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την πλατεία Βεργωτή έως τη συμβολή της με τη λεωφόρο Αλίμου, καθώς και στην οδό Ευρυάλης, στη Γλυφάδα.  Αναλόγως αναμένεται να διαμορφωθούν και τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις