Ελλάδα

Σεισμοί στη Σαντορίνη: Έκτακτo δρομολόγιo της Attica Group από Σαντορίνη

Η Attica Group παρακολουθεί τις εξελίξεις και εφόσον χρειαστεί, θα προβεί σε νέες τροποποιήσεις δρομολογίων

Με ένα νέο έκτακτο δρομολόγιο θα διευκολύνει η Attica Group τις μετακινήσεις όσων κατοίκων αλλά και επισκεπτών θέλουν να φύγουν από την Σαντορίνη εξαιτίας των συνεχόμενων ισχυρών σεισμών που έχουν κάνει το νησί να βρίσκεται σε απόλυτη επιφυλακή.

«Με αίσθημα ευθύνης και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, η Attica Group ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως προχώρησε στον προγραμματισμό έκτακτου δρομολογίου από τη Σαντορίνη, με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Το έκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (3.2.2025) από το πλοίο Kissamos, το οποίο θα αναχωρήσει στις 21:00 από το Ηράκλειο Κρήτης θα προσεγγίσει το λιμάνι της Θήρας στις 00:30 – 01:00 και αναμένεται να αφιχθεί στον Πειραιά στις 07:30 αύριο Τρίτη (4.2.2025).

Ο Όμιλος Attica παρακολουθεί τις εξελίξεις και εφόσον χρειαστεί, θα προβεί σε νέες τροποποιήσεις δρομολογίων για την ενίσχυση της σύνδεσης της Σαντορίνης με τον Πειραιά», αναφέρει η Attica Group στην επίσημη ανακοίνωσή της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θέμα χρόνου η παράδοση των τριών αδελφών για το μακελειό στα Βορίζια - Έρευνες της ΕΛΑΣ σε Ρέθυμνο και Ψηλορείτη
Οι αρχές δεν αποκλείουν να παραδοθούν οι τρεις νεαροί αύριο, μετά την κηδεία της 57χρονης στα Χανιά - Το χρονικό του φονικού, και οι έρευνες της ΕΛΑΣ στα χωριά του Ηρακλείου και τις βουνοκορφές του Ψηλορείτη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου 12