Ελλάδα

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ ανοιχτά της Καρπάθου με εστιακό βάθος 25 χλμ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός σημειώθηκε νωρίς τα ξημερώματα της Δευτέρας (19.2.2024) ανοιχτά της Καρπάθου.

Σύμφωνα με την ανάλυση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου της Αθήνας ο σεισμός που έγινε αισθητός στην Κάρπαθο ήταν μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Σημειώθηκε στις 03:25 στον θαλάσσιο χώρο 42 χιλιόμετρα ανατολικά-νοτιοανατολικά της Καρπάθου και το εστιακό βάθος ήταν πάνω από 25 χλμ. 

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε ακόμα μια δόνηση 3,1 Ρίχτερ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο 37χρονος Παλαιστίνιος ετοίμαζε χτύπημα με εκρηκτικά σε κρουαζιερόπλοιο με Ισραηλινούς τουρίστες στην Κρήτη – Δεν πρόλαβε να τα παραγγείλει
Φέρεται να έχει λάβει ειδική εκπαίδευση και να ταξίδευε σε συγκεκριμένες περιοχές για να σχεδιάσει τρομοκρατικές ενέργειες.
Αστυνομία 11