Ελλάδα

Σέρρες: Βρέθηκε σορός στο όρος Μπέλλες – Εξετάζεται αν ανήκει στον διοικητή του πυροσβεστικού σώματος στα Πορόια

Μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε στο βουνό - Τα ευρήματα από το smartwatch του 45χρονου και το συγκινητικό σημείωμα που βρέθηκε στο σακάκι του
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός σήμανε το Σάββατο (03.01.2026) στις Σέρρες από τον εντοπισμό σορού ενός άνδρα στο όρος Μπέλλες. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί το θύμα, εκτιμάται πως μπορεί να ανήκει στον 45χρονο διοικητή του πυροσβεστικού σώματος στα Πορόια που παραμένει εδώ και αρκετές ημέρες εξαφανισμένος.

Τον νεκρό άνδρα βρήκαν τυχαία κυνηγοί – μέλη του ΟΦΚΑΘ οι οποίοι ειδοποίησαν αμέσως τις αρχές. Με τη σειρά τους, αστυνομικοί και πυροσβέστες έσπευσαν στο βουνό και ξεκίνησαν τις διαδικασίες για την απομάκρυνση του σορού και τη συλλογή στοιχείων. Αξίζει να αναφερθεί πως ο 45χρονος Κωνσταντίνος Γκίνης εξαφανίστηκε το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου, από τις Σέρρες, οδηγώντας αυτοκίνητο που ανήκει στη μητέρα του και χωρίς να έχει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο ή άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η σορός που βρέθηκε είναι σε κακή κατάσταση και τα ρούχα του μοιάζουν με τα ρούχα που φορούσε ο 45χρονος την ημέρα της εξαφάνισής του.

Η ομάδα του ΟΦΚΑΘ αναφέρει πως η σορός ανήκει όντως στον 45χρονο αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την αστυνομία.

«Η επιμονή και η υπομονή της ομάδας του ΟΦΚΑΘ για μια ακόμα φορά δικαιώθηκε. Η σορός και το αυτοκίνητο του αγνοούμενου βρέθηκε σε μια πολύ δύσβατη περιοχή του όρους Μπέλλες στη θέση Χωνί, από μέλη της ομάδας», αναφέρει ο πρόεδρος του ΟΦΚΑΘ Χρήστος Ράμος στο newsit.gr.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε μία ημέρα αργότερα όταν η σύζυγός του συνειδητοποίησε πως κάτι κακό του έχει συμβεί μιας και δεν μπορούσε να τον βρει.

Για τον εντοπισμό του έχει εκδοθεί και Silver Alert.

exafanisi

Οι αρχές από την πρώτη στιγμή είχαν επικεντρωθεί σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας ώστε να αποκαλυφθεί η τελευταία διαδρομή που έκανε με το αυτοκίνητο.

Πέρα από αυτό προσπαθούσαν να ανακτήσουν και πληροφορίες από το smartwatch του.

Στα ευρήματα που ανέκτησαν αρμόδιες αστυνομικές αρχές από το cloud φαίνονται οι τελευταίες διαδρομές που έκανε ο 45χρονος αλλά και η ψυχολογική του κατάσταση.

Ο 45χρονος τις τελευταίες ημέρες κοιμόταν ελάχιστα, δηλαδή το πολύ δύο με τρεις ώρες κάθε βράδυ και φαίνεται να ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος.

Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι το τελευταίο βράδυ πριν εξαφανιστεί, δηλαδή το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου ο 45χρονος είχε κοιμηθεί μόλις μία ώρα και ένα τέταρτο.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πέραν από τις συνηθισμένες διαδρομές που έκανε ο 45χρονος στο όρος Μπέλλες, βρήκαν μέσω του cloud μια ακόμα διαδρομή, η οποία δεν ήταν σαν αυτές που συνήθιζε να κάνει.

Οι αστυνομικές αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τις πτυχές της ζωής του κι έχουν μιλήσει τόσο με μέλη της οικογένειας του όσο και με συναδέλφους του στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr οι αρμόδιες αρχές έχουν στα χέρια τους και ένα σημείωμα, το οποίο ο 45χρονος είχε αφήσει σε τσέπη ενός σακακιού του και στο οποίο είχε γράψει τα ονόματα της συζύγου του και των δυο παιδιών και δίπλα στο κάθε όνομα τη λέξη «σε αγαπώ».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείωμα δεν υπάρχει ημερομηνία ενώ εκτιμάται ότι ο 45χρονος το άφησε προκειμένου να το βρει η σύζυγος του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Pizza Fan: Οι «κερασμένες» πίτσες γέμιζαν τα ταμεία – Το ευφάνταστο κόλπο φοροδιαφυγής και η κρύπτη με τα λεφτά στη βίλα του επιχειρηματία
Από το 2022 φέρεται να είχε ξεκινήσει η δράση των εμπνευστών της υπόθεσης ενώ εκτός από τον ιδρυτή της αλυσίδας, έχουν συλληφθεί λογιστές, προγραμματιστές και υπεύθυνοι καταστημάτων
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Διεθνής Ιερά Σύνοδος: Ομόφωνη στήριξη στον Αρχιεπίσκοπο Συμεών για τη συμφωνία με την Αίγυπτο αναφορικά με τη Μονή Σινά
Στόχος της συνεδρίασης ήταν η επίτευξη εξωδικαστικής συμφωνίας που θα διαφυλάσσει τα συμφέροντα της Μονής και θα διασφαλίζει την αναγνώριση του νομικού καθεστώτος και των δικαιωμάτων της
Μονή Σινά
Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την έκρηξη στον Κολωνό - Τραυματίες στο έδαφος, καπνοί και συντρίμμια στην πολυκατοικία
Πυκνοί καπνοί πνίγουν το ισόγειο μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά την ισχυρή έκρηξη - Στα πλάνα ο τραυματισμένος αστυνομικός έχει συρθεί έξω από την πολυκατοικία και προσπαθεί να συνέλθει
Κολωνός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο μετά την έκρηξη  – Τραυματίες στο έδαφος, καπνοί και συντρίμμια στην πολυκατοικία
«Θέλω να βγουν τα επίσημα αποτελέσματα, δεν την εμπιστεύομαι πια» λέει ο γιατρός για την 41χρονη με την ατροπίνη
Μιλώντας στο Live News ο 41χρονος στρατιωτικός γιατρός τόνισε ότι όλα γίνονται για το παιδί που έχει αποκτήσει με την νοσηλεύτρια η οποία φέρεται να τον δηλητηρίαζε με ατροπίνη
Η 41χρονη στο Περιστέρι