Ελλάδα

Σοκ! Δεν λειτουργούσαν ούτε οι ασύρματοι της Αστυνομίας – Απίστευτη καταγγελία!

Μόνο οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις! Όπως είπε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος τις κρίσιμες ώρες της φωτιάς στο Μάτι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τους ασυρμάτους τους! Οι ασύρματοι της αστυνομίας, λέει, δεν λειτουργούσαν.

Με τα κινητά τηλέφωνα οι αστυνομικοί έκαναν προσπάθεια να συντονιστούν, λέει ο Γ.Γ. των ειδικών φρουρών. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στράτος Μαυροειδάκος κατήγγειλε πως το υπερσύγχρονο σύστημα “sepura” δεν λειτουργούσε.
“ΔΙΑΣ επείγον” έλεγε και ξανάλεγε ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ στο σημείο όταν εντόπισε νεκρούς ανθρώπους αλλά, σύμφωνα με την καταγγελία δεν μπορούσε να ενημερώσει καθώς το σύστημα δεν λειτουργούσε.
Οι αστυνομικοί ήταν έτσι αναγκασμένοι να επικοινωνούν μόνο με τα κινητά τηλέφωνα.
Είναι τραγικό το γεγονός, καθώς το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επιτελείς που βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων να βλέπουν πού ακριβώς βρίσκεται στην Αττική κάθε περιπολικό και άρα να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα των αστυνομικών δυνάμεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ανοιχτό το ενδεχόμενο του lockdown για την ευλογιά των αιγοπροβάτων - Θα συζητηθεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα» λέει ο Κέλλας
Οπως είπε αν τελικά επιβληθεί lockdown, δεν θα μπορεί να είναι διάρκειας μικρότερης των 15 ημερών, προσθέτοντας ωστόσο ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να αποφευχθεί
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 1
Νέα κακοκαιρία από το βράδυ της Κυριακής - Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Η μεταβολή του καιρού θα είναι εμφανής τη Δευτέρα με βροχές και στα θαλάσσια παραθαλάσσια τοπικές καταιγίδες, αρχικά στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά, και μέχρι το βράδυ και στο Αιγαίο
Βροχερός καιρός 3
Στα χέρια της αστυνομίας ο 25χρονος ντελιβεράς που επιτέθηκε με κατσαβίδι σε οδηγό στην Ιερά Οδό - Το «πλούσιο» παραβατικό του παρελθόν
Ο νεαρός, που είχε ταυτοποιηθεί και ήταν θέμα χρόνου η σύλληψή του, διώκεται για «επικίνδυνη σωματική βλάβη», «φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «εξύβριση»
Ο 25χρονος διανομέας
43