Ελλάδα

Σοκ! Δεν λειτουργούσαν ούτε οι ασύρματοι της Αστυνομίας – Απίστευτη καταγγελία!

Μόνο οργή προκαλούν οι αποκαλύψεις! Όπως είπε ο Γ.Γ. των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος τις κρίσιμες ώρες της φωτιάς στο Μάτι οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τους ασυρμάτους τους! Οι ασύρματοι της αστυνομίας, λέει, δεν λειτουργούσαν.

Με τα κινητά τηλέφωνα οι αστυνομικοί έκαναν προσπάθεια να συντονιστούν, λέει ο Γ.Γ. των ειδικών φρουρών. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Στράτος Μαυροειδάκος κατήγγειλε πως το υπερσύγχρονο σύστημα “sepura” δεν λειτουργούσε.
“ΔΙΑΣ επείγον” έλεγε και ξανάλεγε ο επικεφαλής της ομάδας ΔΙΑΣ στο σημείο όταν εντόπισε νεκρούς ανθρώπους αλλά, σύμφωνα με την καταγγελία δεν μπορούσε να ενημερώσει καθώς το σύστημα δεν λειτουργούσε.
Οι αστυνομικοί ήταν έτσι αναγκασμένοι να επικοινωνούν μόνο με τα κινητά τηλέφωνα.
Είναι τραγικό το γεγονός, καθώς το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα στους επιτελείς που βρίσκονται στο κέντρο επιχειρήσεων να βλέπουν πού ακριβώς βρίσκεται στην Αττική κάθε περιπολικό και άρα να έχουν πλήρη και σαφή εικόνα των αστυνομικών δυνάμεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσπάθησαν να ξηλώσουν τις κάμερες και έριξαν χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Πάτρα
Συνολικά εννέα είναι οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου του 30χρονου, από τους οποίους οι 6 έχουν παραδοθεί στις αρχές
Πάτρα
Ξανά στην ανακρίτρια οι δύο 22χρονοι φερόμενοι δράστες του διπλού φονικού στη Φοινικούντα - Οι πέντε ύποπτοι και τα «σκοτεινά σημεία»
Παρότι έχουν περάσει τρεις μήνες από τη δολοφονία του 68χρονου και του 61χρονου με πέντε ανθρώπους να έχουν ήδη κριθεί προσωρινά κρατούμενοι, η υπόθεση εξακολουθεί να παρουσιάζει «σκοτεινά» σημεία
Οι 22χρονοι φερόμενοι δράστες της διπλής δολοφονίας στην Φοινικούντα