Ελλάδα

Σοκ: Κι άλλος θάνατος καρδιοπαθούς παιδιού! Πλήρωσε με την ζωή του τις ελλείψεις στο Αγία Σοφία

Με το πλέον τραγικό τρόπο ακόμη και με την ζωή τους πληρώνουν τα καρδιοπαθή παιδιά τις τραγικές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων "Η Αγία Σοφία".

Όπως καταγγέλλει η πρόεδρος του Συλλόγου  Χρυσάνθη Μιχαλοπούλου-Κοκολάκη ένα αγοράκι 2,5 ετών είναι το νέο θύμα του εγκληματικού κλεισίματος για 20 μήνες και της τωρινής τραγικής υποστελέχωσης του μοναδικού δημόσιου Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου της Ελλάδας στο Νοσοκομείο Παίδων “Η Αγία Σοφία”.

ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ Iatropedia.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οι αγρότες σκληραίνουν την στάση τους κλείνοντας και παρακαμπτήριους – Στις 16:00 κόβουν ξανά τη χώρα στα δύο
Οι λεγόμενοι «σκληροί» των μπλόκων σχεδιάζουν περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μετά την Πρωτοχρονιά, με πανελλαδική σύσκεψη που εκτιμάται ότι θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο - Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα
Τρακτέρ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
78