Ελλάδα

Σοκ στην Εύβοια: Χιλιάδες πόδια από κοτόπουλα και γαλοπούλες ξεβράστηκαν σε παραλία

Καταγγελίες πολιτών για την εικόνα στην ακτή της Μαλακώντας στην κεντρική Εύβοια
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αντιμέτωποι με ένα ιδιαίτερα παράξενο θέαμα βρέθηκαν κάτοικοι και επισκέπτες στην παραλία της Μαλακώντας στην Εύβοια το Σάββατο (22.08.2026). Η θάλασσα ξεβράζει στην ακτή χιλιάδες πόδια από κοτόπουλα και γαλοπούλες.

Ορισμένοι από εκείνους που αντίκρισαν τις σοκαριστικές εικόνες σε παραλία στην Εύβοια κάνουν λόγο για μεγάλη ποσότητα υπολειμμάτων που έχει συγκεντρωθεί στην ακτογραμμή, δημιουργώντας έντονη ανησυχία και εύλογα ερωτήματα για την προέλευση του υλικού και τον τρόπο με τον οποίο κατέληξε στη θάλασσα.

Στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τους πολίτες, βρέθηκαν στελέχη του Λιμενικού, καθώς και ο αντιδήμαρχος, οι οποίοι διαπίστωσαν την κατάσταση στην ακτή.

Όπως σημειώνει το Evima.gr, το γεγονός έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία.

Ζητούνται απαντήσεις για το από πού προέρχονται τα συγκεκριμένα υπολείμματα, ποιος τα πέταξε στη θάλασσα και αν υπάρχει οποιοσδήποτε κίνδυνος για τη δημόσια υγεία ή το θαλάσσιο και παράκτιο περιβάλλον.

Οι εικόνες που καταγράφονται στην ακτή αναμένεται να προκαλέσουν την κινητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών, προκειμένου να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση και να απομακρυνθούν τα υπολείμματα από την περιοχή.

Χιλιάδες πόδια από κοτόπουλα και γαλοπούλες ξεβράστηκαν σε παραλία της Εύβοιας

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από πολίτες της περιοχής, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η προέλευση των υπολειμμάτων ούτε το πώς κατέληξαν στη θάλασσα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυση γνωστού καλλιτέχνη κατά της γιατρού γιατί υποστήριξε στην απολογία της ότι έκανε πλασμαφαίρεση όπως ο Μαζωνάκης
Έδωσε ψυχρά το όνομα του πασίγνωστου προσώπου από τον χώρο του θεάματος, λέγοντας ότι και εκείνος, όπως ο Γιώργος Μαζωνάκης είχαν υποβληθεί στην - παράνομη όπως απεδείχθη- πράξη της κάθαρσης του αίματος
H 56χρονη γιατρός
Πόλεμος Βίσση - Καρβέλα: «Απαίτησε 1,5 εκατ. ευρώ πριν την συναυλία, απείλησε να με καταστρέψει» - «Εσύ μιλάς για συντριβή, εγώ για ντροπή», η απάντηση της «απόλυτης»
«Τους τελευταίους έξι μήνες και ενώ είχε οικονομική ανάγκη, έτρεξα εγώ να τον εξυπηρετήσω, όπως έκανα άλλωστε μια ζωή - Το ποσό που αποδεδειγμένα έχει λάβει ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ», αποκάλυψε η Άννα Βίσση
Άννα Βίσση 13