Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Στα δικαστήρια ο Στέλιος Διονυσίου – Επιμένει πως δεν χτύπησε αστυνομικό [pics, vids]

Στέλιος Διονυσίου

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων με τη διαδικασία της αυτοφώρου οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης (31.01.2018) ο Στέλιος Διονυσίου. Ο γνωστός τραγουδιστής κατηγορείται για απείθεια, εξύβριση και αντίσταση κατά της αρχής.

Το περιστατικό έγινε το απόγευμα της Τρίτης. Ο Στέλιος Διονυσίου ήθελε να περάσει από δρόμο που ήταν κλειστός των μέτρων της αστυνομίας. Υποστηρίζει ότι ένιωθε αδιαθεσία. Κατηγορείται ότι έκοψε την απαγορευτική κορδέλα και με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του, τραυμάτισε αστυνομικό.

Ο γνωστός τραγουδιστής κρατήθηκε το βράδυ στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Αμπελοκήπων. Το πρωί οδηγήθηκε στα δικαστήρια, όπου επανέλαβε ότι δεν χτύπησε τον αστυνομικό.

Όταν μάλιστα μπήκε στην αίθουσα των δικαστηρίων, πολίτες που βρίσκονταν εκεί και τον αναγνώρισαν του είπαν: «δεν μοιάζεις με κακοποιό».

Καπερνάρος: Ο Στέλιος Διονυσίου δεν χτύπησε αστυνομικό – Ζητάμε προκαταρκτική εξέταση

Ο Στέλιος Διονυσίου έχει δεχτεί μήνυση από τον αστυνομικό που ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής τον χτύπησε με τον καθρέφτη του αυτοκινήτου του. Ο αστυνομικός έχει προσκομίσει βεβαίωση από το 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο πως έχει υποστεί κάκωση.

Ωστόσο, η πλευρά του τραγουδιστή αμφισβητεί τη βεβαίωση. Όπως μάλιστα ανέφερε ο δικηγόρος του Στέλιου Διονυσίου, ο Βασίλης Καπερνάρος, αν δεν είχε ισχυριστεί όσα ισχυρίστηκε ο αστυνομικός, ο τραγουδιστής δεν θα του έκανε μήνυση.

Η πλευρά του Στέλιου Διονυσίου ζήτησε να διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό. Με αυτό τον τρόπο θα δοθεί εντολή να συμπεριληφθεί στη δικογραφία το υλικό από τις κάμερες κυκλοφορίας αλλά και τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών καταστημάτων.

«Θα αποδειχτεί ότι δεν τον χτύπησε» είπε ο Βασίλης Καπερνάρος. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, τον ισχυρισμό του αστυνομικού για τραυματισμό αμφισβητούν δυο συνάδελφοί του που ήταν παρόντες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις