Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Στάση εργασίας 17/5: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Στάση εργασίας 17/5: Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία

Οι στάσεις εργασίας που έχει εξαγγείλει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ συνεχίζονται και την Τετάρτη 17 Μαΐου. Δείτε τι ώρες δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια λεωφορείων.

Λόγω των στάσεων εργασίας που έχει εξαγγείλει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ τα δρομολόγια των λεωφορείων δεν πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 16/ 5/ 2017 από τις 11:00 έως τις 16:00.

Την Τετάρτη 17/ 5/ 2017 δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας, ενώ και την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιούνται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι σε ανακοινώσεις τους σχετικά με τις στάσεις εργασίας, αναφέρουν χαρακτηριστικά «πρόκειται για συμφωνία με καινούργια φοροεπιδρομή που έχει ως αποτέλεσμα την επιπλέον μείωση των αποχών μας, νέα περικοπή συντάξεων, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, πλήρη διάλυση κοινωνικού κράτους. Από τη συμφωνία δεν εξαιρείται ο νευραλγικός χώρος των αστικών συγκοινωνιών. Τα μέτρα που προωθούνται στο χώρο μας είναι πλήρως ευθυγραμμισμένα με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές, που εφαρμόζονται απαρέγκλιτα εδώ και 6 χρόνια, και στοχεύουν σε ένα κράτος- επόπτη των αρμοδιοτήτων, που θα ασκούν ιδιωτικές εταιρείες, ενώ για τις ανάγκες του θα προσλαμβάνει προσωπικό, κυρίως με ελαστικές σχέσεις εργασίας».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε