Ελλάδα

Στάθης Αγγελόπουλος: «Λυπάμαι τον εαυτό μου που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο» λέει η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή

«Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου» είπε η Μαρία Κουτσαντώνη για τον Στάθη Αγγελόπουλο

Η Μαρία Κουτσαντώνη «ξεσπάθωσε» με νέες δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Όπως είπε η Στάθης Αγγελόπουλος, είναι ένα άτομο που δεν θέλει να ξαναδεί στη ζωή της. «Δεν είμαι τρελή να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Δεν θα πω ότι με χτύπησε, αλλά δεν θα πω και ότι αυτοτραυματίστηκα. Το αφήνω στον αέρα να αιωρείται» είπε μεταξύ άλλων η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή.

«Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου. Σκέφτομαι γιατί δεν άκουσα τους γονείς μου, που μου έλεγαν τότε κάποια πράγματα» είπε η Μαρία Κουτσαντώνη, με τον τόνο της φωνής της να μαρτυρά την ταραχή της από τα όσα συνέβησαν το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

«Θέλω μια συγγνώμη. Δεν έκανα μήνυση επειδή σέβομαι το παιδί μου. Η απόφαση να μην με πλησιάζει είναι ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή» είπε σε άλλο σημείο η Μαρία Κουτσαντώνη.

«Σαφώς και δεν έκανα κατάληψη στο σπίτι του. Τον ρώτησα, πλήρωσα το ρεύμα του. Τον ρώτησα “Στάθη μπορώ να πάω;”, μου είπε “ναι”. Είναι σαν να μην έχει έρθει ποτέ στη ζωή μου. Σέβομαι μόνο το παιδί μου. Κανέναν άλλον. Αν δεν είχα παιδί θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Δεν θέλω πλέον καμία επαφή με κανέναν τους και κανένας να μην ξανά αναφερθεί στο όνομά μου. Κανένας. Έχω φτάσει στα όριά μου. Πρέπει να σέβονται λίγο τις καταστάσεις, να χαμηλώσουν τους τόνους, να σεβαστούν το ότι δεν μιλάω και να ηρεμήσουν τα πνεύματα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν έχω βγει να κατηγορήσω κανέναν. Δεν έκανα μήνυση σε κανέναν και ο λόγος που δεν έκανα μήνυση, όσες είναι μάνες θα καταλάβουν, ότι υπάρχει ένα παιδί από πίσω και το παιδί τώρα είναι δύσκολη η κατάστασή του όλη αυτή. Απλά δεν θέλω να ξανά υπάρξει στη ζωή μου αυτός ο άνθρωπος. Τέλος. Είναι ένα πράγμα που δεν θέλω να το ξαναδώ. Φανταστείτε ότι δεν περνώ καν πλέον από το σπίτι του. Και μιλάω με πόνο γιατί ακούω και λένε ασυναρτησίες για εμένα που δεν με ξέρουν».

 

Ο Στάθης Αγγελόπουλος από την πλευρά του αρνείται ότι άσκησε βία στην πρώην γυναίκα του. Υποστηρίζει ότι εκείνη χτύπησε στο ντουλάπι της κουζίνας μόνη της. 

«Δεν έπεσε ξύλο (…) Εγώ κάλεσα τη αστυνομία ναι. Αλλά την κάλεσα για άλλους λόγους. Έγινε μια ψιλοπαρεξήγηση. Δεν έπεσε ξύλο. Και του λέω θα λυθεί μπροστά στην αστυνομία η παρεξήγηση αυτή. Εντάξει άναψαν λίγο τα αίματα και τέλος. Δεν του έκανα μήνυση. Δεν κατέθεσα εις βάρος του» είχε πει ένα 24ωρο νωρίτερα η Μαρία Κουτσαντώνη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όλα πήγαν λάθος, το σκυλί τα ξεκίνησε» - Ο λόγος που δεν υπήρχαν ίχνη από την αρκούδα στη σορό του πεζοπόρου στη Δράμα
«Το θέμα είναι ότι ο σκύλος ξεκίνησε - φυσικά άθελά του - την όλη ιστορία και η αρκούδα αιφνιδιάστηκε και έκανε αυτό που έκανε» λέει ο Χρήστος Ράμος, πρόεδρος των εθελοντών διασωστών του ΟΦΚΑΘ
Ο άτυχος πεζοπόρος Χρήστος Σταυριανίδης
6
Δικαστική εντολή για ψυχιατρική νοσηλεία για τη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πάρο - Ελεύθερη με όρους μετά την απολογία της
Ο εισαγγελέας Σύρου άσκησε δίωξη σε βάρος των δύο γονέων, οι οποίοι φέρονται να άφησαν το βρέφος εκτεθειμένο στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα
Πάρος: Ελεύθερη με όρους η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό – Διατάχθηκε ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρείο 4