Ελλάδα

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των συλληφθέντων που παρίσταναν τους λογιστές και έκλεβαν ηλικιωμένους

Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των μελών του κυκλώματος που έκανε κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Άρτα, Κόρινθο, Χαλκίδα, Πύργο, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης και Αίγιο.

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία στην ανακοίνωσή της, “δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 18 ημεδαπών, μελών εγκληματικής οργάνωσης που διέπρατταν απάτες, κλοπές και ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της χώρας, προσποιούμενοι συνήθως τους λογιστές ή φιλικά πρόσωπα ή απεσταλμένοι συγγενών και εξαρθρώθηκε την 13-7-2023 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής”.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προς διάπραξη πλειόνων κακουργημάτων, απάτη κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένη και σε απόπειρα από κοινού και κατά μόνας με τη ζημία που προκλήθηκε να υπερβαίνει συνολικά το ποσό των 120.000 ευρώ, διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση, που τελέστηκε από πρόσωπα που διαπράττουν κλοπές κατ’ επάγγελμα και με τη συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων να υπερβαίνει το συνολικό ποσό των 120.000 ευρώ και ληστεία.

Δείτε εδώ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες τους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εικόνες καταστροφής στον Πόρο από την κακοκαιρία Erminio - Μπαζωμένο ρέμα «φούσκωσε» σε ορμητικό χείμαρρο
Ρέμα που είχε μπαζωθεί και λειτουργούσε ως δρόμος «φούσκωσε» από την έντονη βροχόπτωση και μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο, εισβάλλοντας σε κατοικίες και παρασύροντας οχήματα
Κακοκαιρία Erminio: Εικόνες καταστροφής στον Πόρο – Μπαζωμένο ρέμα «φούσκωσε» σε ορμητικό χείμαρρο
Βέροια: Πέθανε ο 7χρονος που είχε χτυπήσει στο κεφάλι πέφτοντας από ύψος σε προαύλιο εκκλησίας
Το μικρό παιδί είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι στο ΑΧΕΠΑ εξαιτίας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου νοσηλευόταν για μέρες
Το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένος ο 7χρονος στη Βέροια
Στάθης Αγγελόπουλος: Η Μαρία Κουτσαντώνη καταγγέλλει νέο επεισόδιο σε τυχαία συνάντησή τους – «Δεν υπάρχει καμία εξομάλυνση»
«Ήταν ένα περιστατικό που τη συνάντησε κάπου τυχαία, υπήρξε ένας διαπληκτισμός και κάτι παραπάνω θα μπορούσα να πω» ανέφερε ο δικηγόρος της Μαρίας Κουτσαντώνη
Στάθης Αγγελόπουλος