Τρίτη, 19 Μαρ.
16oC Αθήνα

Στην Αλεξανδρούπολη η 17η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στις 8 Απριλίου

Στην Αλεξανδρούπολη η 17η «Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ» στις 8 Απριλίου

Τη 17η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» στην Αλεξανδρούπολη διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (08.04.2023), στο ξενοδοχείο Astir Egnatia (Πάρκο Εγνατίας, 681 00), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιριών που αναζητούν προσωπικό.

Στην εκδήλωση της ΔΥΠΑ θα συμμετάσχουν 25 επιχειρήσεις από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, με περισσότερες από 500 θέσεις εργασίας διαφορετικών επιπέδων εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των επιχειρήσεων, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Επίσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-alexandroupoli-2023.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι «Ημέρες Καριέρας» αποτελούν μέρος των δράσεων και των εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις