Ελλάδα

Στο Ελληνικό το δεύτερο μεγαλύτερο εμβολιαστικό κέντρο της Αττικής

Σε μία κοινωνική προσφορά προχωρά η Lamda Development, καθώς με στόχο να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια εμβολιασμού των πολιτών, παραχωρεί το Ελληνικό Κέντρο Ξιφασκίας στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, στο Ελληνικό, ώστε τον επόμενο μήνα να λειτουργήσει ως εμβολιαστικό κέντρο.  Μάλιστα, θα αποτελεί το δεύτερο μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο που θα δημιουργηθεί στην Αττική.

Την απόφαση να ταχθεί στο πλευρό των αρμόδιων φορέων για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης, εξέλαβε η διοίκηση της Lamda Development, έπειτα από συνεννόηση με την κυβέρνηση και με γνώμονα την πεποίθηση ότι το «Ελληνικό» ανήκει στους πολίτες.

Υπενθυμίζεται, ότι η επένδυση στο Ελληνικό θα αποτελέσει το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη. Στην έκταση των 6.200 στρεμμάτων έχουν ήδη γίνει κατεδαφίσεις κτιρίων.  Από τα 450 που λειτουργούσαν στο πρώην αεροδρόμιο, τα 93 είχαν πάρει πρωτόκολλο κατεδάφισης.   

Από την λίστα των προς κατεδάφιση κτιρίων είχε εξαιρεθεί το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, καθώς τα τελευταία έτη πραγματοποιούνταν μεγάλες εκθέσεις, με εμπορική επιτυχία. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ανοίγει ξανά η υπόθεση θανάτου δύο αδερφών από φωτιά στη Ναύπακτο το 2024 - Οι ομοιότητες με την υπόθεση του Κολωνακίου
Είχε θεωρηθεί ότι ο 84χρονος είχε βάλει φωτιά, απελπισμένος με την κατάσταση υγείας της αδερφής του - Οι τοξικολογικές έδειξαν ότι είχε πάρει ηρεμιστικά χωρίς συνταγογράφηση - Εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Περιπολικό
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον 60χρονο φερόμενο μητροκτόνο της Ελένης Παπαδοπούλου στο Κολωνάκι - «Μου είπε πως κάηκε νεκρή»
Παράλληλα, συγγενείς και φίλοι του 60χρονου έκαναν νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον φερόμενο μητροκτόνο και τη συμπεριφορά του μετά τη μοιραία μέρα της 29ης Ιανουαρίου 2022
Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου