Ελλάδα

Στο ΙΚΑ οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι

Η κυβέρνηση ετοιμάζει Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών.

Το δρόμο του ΙΚΑ φαίνεται πως θα πάρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, υπό τη σκιά των δυσμενών προβλέψεων για τη δαπάνη της κοινωνικής ασφάλισης η οποία για το 2010 θα φτάσει στα 14,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Με σκοπό τη συγκράτηση της δαπάνης η κυβέρνηση προσανατολίζεται στο να οδηγήσει τους δημόσιους υπαλλήλους μαζί με τους τραπεζοϋπαλλήλους και τους υπαλλήλους στις ΔΕΚΟ.

Το ΙΚΑ αναμένεται να εξελιχθεί σε Ενιαίο Ταμείο Ασφάλισης Μισθωτών και σε αυτο θα ενταχθούν σταδιακά οι νέοι δημόσιοι υπάλληλοι, όσοι δηλαδή προσληφθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2010.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4