Ελλάδα

Στο ΚΑΤ οι δύο Έλληνες τραυματίες από το Ναϊρόμπι – Χτύπησαν σοβαρά σε τροχαίο

Το βανάκι με το οποίο επέστρεφαν στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρο, τράκαρε με τρακτέρ

Επαναπατρίστηκαν το Σάββατο (06.09.2025) από το Ναϊρόμπι της Κένυας οι δύο Έλληνες τραυματίες, μετά την ειδική επιχείρηση που είχε στηθεί έπειτα από το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 18 Αυγούστου.

Οι Έλληνες έφτασαν με ασφάλεια στη χώρα από το Ναϊρόμπι, όπου τραυματίστηκαν σοβαρά όταν το βανάκι με το οποίο επέστρεφαν στο αεροδρόμιο του Κιλιμάντζαρο, τράκαρε με τρακτέρ.

Σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, οι δύο σοβαρά τραυματισμένοι νεαροί ταξίδεψαν σε «άριστη» κλινική κατάσταση.

 

Όπως έγραψε ο κ. Γεωργιάδης στο μήνυμά του, οι δύο επαναπατρισθέντες Έλληνες με τους συνοδούς τους έφτασαν πριν από λίγες ώρες στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τους διακόμισαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ.

«Πριν λίγες ώρες έφτασαν στο Ελ. Βενιζέλος οι δύο επαναπατρισθέντες Έλληνες με τους συνοδούς τους από το Ναϊρόμπι. Τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και κατευθύνονται στο νοσοκομείο ΚΑΤ για συνέχιση της νοσηλείας τους. Εχει ενημερωθεί το νοσοκομείο υποδοχής. Κλινική εικόνα κατά τη πτήση άριστη».

πηγή: Iatropedia.gr / Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα διεκδικήσουμε τη δικαιοσύνη και την Ελλάδα που μας αξίζει» είπε με «σπασμένη» φωνή η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για τα Τέμπη
Μεγάλη ήταν η συγκίνηση και στο τέλος της εκδήλωσης όταν αγόρια και κορίτσια διάβασαν τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας
Η Μαρία Καρυστιανού στη συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
58
Καιρός αύριο: Ισχυροί άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο – Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα ηπειρωτικά, τα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη τους 30 με 32 και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 33 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες και τις Σποράδες δεν θα ξεπεράσει τους 29 βαθμούς Κελσίου
Καιρός