Ελλάδα

Στο «κόκκινο» η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας από τη στάση εργασίας στο μετρό

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας και αιτία ήταν η στάση εργασίας στο μετρό. Οι περισσότεροι για να πάνε στη δουλειά τους πήραν το πρωί τα τα αυτοκίνητά τους με συνέπεια το απόγευμα κατά τη διάρκεια της επιστροφής οι δρόμοι να είναι απροσπέλαστοι.

Πολλοί δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας αλλά και σε άλλες περιοχές είναι μπλοκαρισμένοι και οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή προκειμένου να φτάσουν προορισμό τους. Η κίνηση βρίσκεται στο «κόκκινο» και τα οχήματα προχωρούν με ρυθμούς χελώνας, αφού οι οδηγοί εξαιτίας της στάσης εργασίας του μετρό δεν είχαν τρόπο να μετακινηθούν.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη Λεωφόρο Κηφισίας και την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας. Ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση υπάρχει σε Κατεχάκη, Βασιλίσσης Αμαλίας, Αλεξάνδρας, Μεσογείων, Βασιλίσσης Αμαλίας, λεωφόρο Συγγρού και Ποσειδώνος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απολογείται αύριο ο δάσκαλος κιθάρας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης μαθήτριάς του στα Χανιά
Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μαχαίρι, ηλεκτρονικές συσκευές και το κινητό του τηλέφωνο, στο οποίο βρέθηκαν συνομιλίες και οπτικό υλικό που σχετίζεται με την ανήλικη
Κακοποίηση
«Ανάσταση χωρίς βροχές αλλά με κρύο, Κυριακή του Πάσχα με λιακάδα» - Η πρόγνωση της Χριστίνας Ρήγου στο newsit.gr
«Οι όποιες βροχές θα είναι μικρής διάρκειας, που δεν θα δημιουργήσουν ιδιαίτερα προβλήματα, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά - Περισσότερη ηλιοφάνεια αναμένεται στη δυτική Ελλάδα»
εκκλησία