Ελλάδα

Σχολεία: Πότε κλείνουν Γυμνάσια και Λύκεια για το καλοκαίρι

Οι επίσημες ημερομηνίες για τη λήξη των μαθημάτων

Τις ημερομηνίες που θα κλείσουν τα σχολείαΓυμνάσια και τη Λύκεια – για την περίοδο του καλοκαιριού έκανε γνωστό σήμερα, Τρίτη (01.04.25) το υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. 

Σύμφωνα με απόφαση της υπουργού, Σοφίας Ζαχακάρη ως ημερομηνία λήξης των μαθημάτων του διδακτικού έτους 2024 και 2025 στα σχολεία της χώρας, Γυμνάσια και Λύκεια, ορίζονται στις 28 και 16 Μαΐου αντίστοιχα.

Αναλυτικά: 

α. Των ημερησίων και εσπερινών Γυμνασίων, Γυμνασίων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Γυμνασίων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 28η Μαΐου 2025, ημέρα Τετάρτη.

β. Των ημερησίων και εσπερινών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, Λυκείων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και Λυκείων των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων-Λυκείων (δημόσιων και ιδιωτικών) της χώρας, η 16η Μαΐου 2025, ημέρα Παρασκευή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γυναίκα έκανε τελετές και μάγια για να κρατήσει τον πρώην σύζυγό της – «Έδωσε 350 ευρώ για να τον κάνει σκλάβο της»
«Η πρώην σύζυγός σου διαβάζει ξόρκια και μάγια για σένα και σε ένα μήλο τοποθετεί καρφίτσες» έγραψε άγνωστη γυναίκα στον άνδρα που καταγγέλλει την πρώην γυναίκα του για μάγια
Βουντού
Νέα σοκαριστική καταγγελία για το μακελειό στα Βορίζια - «Καργάκηδες προσπάθησαν να σκοτώσουν το γιο μου πριν 3 χρόνια»
Αποκαλυπτική μαρτυρία για το μακελειό στην Κρήτη - Η φερόμενη εμπλοκή των Καργάκηδων με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, οι ζωοκλοπές και «οι Φραγκιαδάκηδες που πυροβόλησαν τα σπίτια τους», όπως λέει συγγενής του Φανούρη
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου
Μακελειό στα Βορίζια: «Όπλα σηκώθηκαν από το πλήθος προς το αυτοκίνητο του Καργάκη» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας
«Αν η σφαίρια ήταν δέκα πόντους πιο πάνω, θα με είχε βρει στην κοιλιά και τώρα δεν θα μιλούσαμε εδώ» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο άνδρας που δεν ανήκει σε καμία από τις δυο οικογένειες
Βορίζια