Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Συγγενής προπονητή τένις: «Θα του εμπιστευόμουν άφοβα το παιδί μου»

Συγγενής προπονητή τένις: «Θα του εμπιστευόμουν άφοβα το παιδί μου»

Στον ανακριτή οδηγήθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο 35χρονος προπονητής τένις, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση δύο ανήλικων αθλητριών του. Ο 35χρονος φαίνεται να αποπλάνησε τη μια 14χρονη το 2015 και την άλλη κοπέλα το 2020.

Η σύλληψη του 35χρονου προπονητή έγινε ύστερα από την καταγγελία των γονιών των δύο κοριτσιών. Συγγενής του προπονητή μίλησε στο «Πρωινό» υποστηρίζοντας πως καμιά από τις κατηγορίες σεξουαλικής κακοποίησης δεν είναι αληθινές.

Ο ίδιος είπε: «Έχω μείνει άφωνος με αυτά που έχω ακούσει. Δεν υπάρχει δόση αλήθειας ούτε μια στο εκατομμύριο! Είναι ωραίος στην εμφάνιση και μπορεί να άρεσε σε κάποια κοπέλα, να μην ήθελε εκείνος και να έχει φτάσει το πράγμα εδώ. Τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ σεβαστικό παιδί. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Είναι χρόνια σε αυτό το χώρο και γονείς του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όπως θα του εμπιστευόμουν κι εγώ το δικό μου άφοβα».

 

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα σχόλια του πατέρα στο Live News ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί». Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο πατέρας του 35χρονου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις