Ελλάδα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Αυτό που δεν αντέχω είναι πως μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο» λέει κόρη αγνοούμενου

Όσο περνούν οι ώρες δυστυχώς αυξάνεται ο απολογισμός των νεκρών από τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023). H αγωνία των ανθρώπων που αναζητούν τους συγγενείς τους δεν έχει τελειωμό. 

Οι άνθρωποι που συνεχίζουν να αγνοούνται από το βράδυ της Τρίτης (28.02.2023), όταν σημειώθηκε η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, είναι ακόμα πολλοί. H κόρη ενός 67χρονου αγνοούμενου αγωνιά, προσπαθώντας να πιστέψει ότι θα ξαναδεί σύντομα τον πατέρα της. 

Συντετριμμένη δήλωσε στην ΕΡΤ πως η ίδια του έκλεισε το τελευταίο εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Μίλησε μαζί του τελευταία φορά στις 10:15 όπως αναφέρει, λίγο πριν τη σφοδρή σύγκρουση και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει ακούσει ξανά νέα του, με τις ελπίδες τις σιγά-σιγά να σβήνουν.

Αποκάλυψε επίσης πως η θεία της, η αδερφή του πατέρα της, ήταν εκείνη που της γνωστοποίησε το γεγονός της σύγκρουσης το πρωί της Τετάρτης, ενώ μέχρι τότε δεν γνώριζε τίποτα.

Όπως αναφέρει έχει δώσει κατάθεση και γενετικό υλικό, ενώ λέει χαρακτηριστικά: «Αυτό που δεν αντέχω είναι που μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… να βρω κάτι… κάτι… ό,τι κι αν είναι αυτό».

Οι συγγενείς των αγνοούμενων αναμένουν να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες η διαδικασία της ταυτοποίησης.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στρατός Ξηράς: «Νέα εποχή» για το Πυροβολικό με τα ισραηλινά PULS και εκσυγχρονισμό των RM-70
Το Πυροβολικό μεταλλάσσεται και στοχεύει σε ένα πλήρες «kill chain» – από τον εντοπισμό, στην ταυτοποίηση, στη διαταγή βολής, μέχρι την άμεση προσβολή στόχων υψηλής αξίας, σε βάθος και σε χρόνο που πιέζει τον αντίπαλο
Πυροβολικό
Αναβλήθηκε για τις 12 Ιανουαρίου η δίκη του γνωστού τράπερ Ivan Greko
«Οι Εισαγγελικές Αρχές δεν πρέπει να σπεύδουν να ασκούν ποινικές διώξεις υπό την πίεση δημοσιευμάτων, σε υποθέσεις που δεν είναι ώριμες προς εκδίκαση και δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία», δήλωσε ο συνήγορος του κατηγορουμένου
Ο τράπερ Ivan Greko 8
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των ορειβατών που σκοτώθηκαν στα Βαρδούσια όρη - «Τον πήρε ο παππούς του, 5 πέθανε ο πατέρας μου και 10 ο γιος μου»
«Πέθανε ο πατέρας μου και τον έπαιρνα τηλέφωνο και ήταν κλειστό, ενημέρωσα κάτι φίλους του που είναι πάνω και άρχισε η έρευνα» λέει ο πατέρας του Γιώργου Δόμαλη
Οι ορειβάτες που χάθηκαν στα Βαρδούσια όρη
Νέα αποκάλυψη που «καίει» τον γιο και φερόμενο δολοφόνο της Ελένης Παπαδοπούλου - Το προφίλ του 60χρονου, τα χρέη και οι καβγάδες
Οι αρχές να εκτιμούν πως το έγκλημα έγινε σε τρεις φάσεις, ο 60χρονος πρώτα φέρεται να νάρκωσε την μητέρα του, ύστερα να της προκάλεσε ασφυξία και στη συνεχεία να έκαψε το σπίτι με την ίδια μέσα
Ο γιος του υπουργού συνελήφθη για τη δολοφονία της μητέρας του