Ελλάδα

Συναγερμός στη Βόλο: Εξαφανίστηκαν δυο 13χρονα κοριτσάκια

Αγωνία στο Βόλο για δυο 13χρονα κορίτσια που εξαφανίστηκαν χθες (19.05.2020) το μεσημέρι, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η 13χρονη Ευγενία Τ., και η επίσης 13χρονη Αλίκη Τ. εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους στο Βόλο, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες, τα στοιχεία και τα ρούχα που φορούσαν με την ελπίδα όποιος τις έχει δει, να επικοινωνήσει με την οργάνωση ή τις αρχές.

Η ανήλικη Ευγενία Τ. έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.  Φορούσε μαύρο φούτερ, μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα αθλητικά παπούτσια και γυαλιά μυωπίας.

Η ανήλικη Αλίκη Τ. έχει ύψος 1.65 μ., είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη ζακέτα, μαύρο τζιν παντελόνι και ασπρόμαυρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα: Απολογούνται σήμερα οι δύο 22χρονοι, τι αναμένεται να ισχυριστούν
Το Ανθρωποκτονιών αναλύει πυρετωδώς τις άρσεις του τηλεφωνικού απορρήτου αλλά και ένα τεράστιο υλικό που έχει συγκεντρώσει από 300 κάμερες ασφαλείας σε Μεσσηνία και Αθήνα
Οι δύο κατηγορούμενοι της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 8
Διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες - Η Αττική μεταξύ των περιοχών που θα επηρεαστούν
Σήμερα και αύριο αναμένονται βροχές στα κεντρικά και τα νότια της χώρας όπως τα νότια του Ιονίου, η Θεσσαλία, η Στερεά, η Εύβοια, οι Κυκλάδες και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
ΚΑΙΡΌς