Ελλάδα

Συνεχίζεται η έξοδος για το Πάσχα

Χθες, έφυγαν και από τα δυο εθνικά δίκτυα 192.000 αυτοκίνητα, δηλαδή περίπου 15.000 περισσότερα από πέρυσι. 

Το Σάββατο θα συνεχιστεί η έξοδος των Αθηναίων προς την επαρχία, η οποία σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία είναι μεγαλύτερη από πέρυσι. 

Συνολικά από την περασμένη Παρασκευή μέχρι και χθες είχαν φύγει περίπου 750.000 αυτοκίνητα και από τα δυο εθνικά δίκτυα, ενώ πέρυσι έφυγαν περίπου 710.000 αυτοκίνητα. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, η κίνηση είναι αυξημένη και στα δυο εθνικά δίκτυα, χωρίς όμως να παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα στο τμήμα της Αττικής, εκτός από τα τούνελ της Κακιάς Σκάλας, όπου παρουσιάζεται βραδυπορεία. 

Ουρές χιλιομέτρων σχηματίστηκαν από το πρωί στα διόδια Ζευγολατιού, στα σημεία όπου εκτελούνται έργα στο τμήμα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, καθώς και στον κόμβο Αμφιλοχίας. 

Καλό είναι να είστε οπλισμένοι με αρκετή υπομονή πάντως καθώς στις εθνικές οδούς υπάρχουν τουλάχιστον 20 σημεία με έργα σε μήκος αρκετών χιλιομέτρων.


(ο χάρτης της τροχαίας με τα σημεία όπου υπάρχουν έργα)

Αυξημένη θα είναι και το Μ. Σάββατο η κίνηση στο λιμάνι του Πειραιά, αλλά και στο αεροδρόμιο.

Χωρίς προβλήματα τα δρομολόγια του ΟΣΕ όπου η πληρότητα αγγίζει το 80%, ενώ πλήρη είναι και τα περίπου εκατό έκτακτα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς όλη την Ελλάδα.
  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : 

Τα δρομολόγια των ΜΜΜ τις μέρες του Πάσχα 

Σε επιφυλακή η τροχαία

Πιο φθηνή η απόδραση για Πάσχα με τ’ αεροπλάνο παρά με τ’ αυτοκίνητο

Ολα όσα θέλετε να μάθετε για τον καιρό στην σελίδα Καιρού του Newsit.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ξαφνικά υπάρχει μία καινούργια ζωή» συγκλονίζει η μητέρα του 18χρονου Μάριου που έκανε μεταμόσχευση ήπατος στην Ιταλία
Η κ. Βέρρη ευχήθηκε αυτή η περιπέτεια να ήταν το τελευταίο δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή του γιου της και να μπορέσει από εδώ και πέρα να ζήσει τη νέα ζωή που του χαρίστηκε, στο έπακρο
Ο 18χρονος Μάριος με τη μητέρα του μετά τη μεταμόσχευση ήπατος που έκανε στο Τορίνο της Ιταλίας
Μετ' εμποδίων η μεγάλη έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές - Ο οδικός χάρτης των μπλόκων των αγροτών
Από τα ξημερώματα της Τρίτης - προπαραμονή Χριστουγέννων - οι αγρότες αναμένεται να μετακινήσουν τα τρακτέρ τους χωρίς όμως να τα απομακρύνουν από τους αυτοκινητόδρομους
Μπλόκα των αγροτών στα Μάλγαρα
72