Ελλάδα

Συζητούν συνεργασία ΚΕΔΕ και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί

Συνάντηση στην οποία αναζήτησαν πεδία ευρύτερης συνεργασίας, είχαν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιδιωτικών Μεγάλων – Μικρών Παιδικών Σταθμών και Νηπιαγωγείων,με επίκεντρο το πρόγραμμα: «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» 2014 – 2020.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση,τόνισε ότι υπάρχει δυνατότητα συνεργασίας των δύο πλευρών σε κοινά προβλήματα και αιτήματα προς την κεντρική διοίκηση.

Η πλευρά των ιδιοκτητών παιδικών σταθμών πρότεινε, μεταξύ άλλων,να αποκλείονται από τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ μητέρες που λαμβάνουν επίδομα Παιδικού Σταθμού από τα ασφαλιστικά τους ταμεία και να υπάγονται στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, κατά σειρά προτεραιότητας, εργαζόμενες ωφελούμενες μητέρες, άνεργες μητέρες και μητέρες που εργάζονται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και έχουν υποστεί σημαντική μείωση των αποδοχών τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου