Ελλάδα

Τα “γεράκια” της 337 Μοίρας πάνε Ισπανία για να “βάλουν τα γυαλιά” στους Συμμάχους!

Τα "γεράκια" της 337 Μοίρας της 110 Πτέρυγας Μάχης της Πολεμικής μας Αεροπορίας πάνε στην Ισπανία με άγριες διαθέσεις για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα Τακτικής Ηγεσίας του NATO.

Τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας είναι αποφασισμένα να “βάλουν τα γυαλιά” στους άλλους πιλότους του ΝΑΤΟ και να επαναλάβουν έτσι την επιτυχία της 331 Μοίρας, που είχε “σαρώσει” τις διακρίσεις το 2018.

Διαβάστε περισσότερα στο OnAlert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καμπανάκι Κολυδά για τον καιρό: «Προσοχή, έρχονται μεγάλα ύψη βροχής Τρίτη και Τετάρτη σε Ιόνιο και Ήπειρο»
«Η προσοχή μας το διήμερο Τρίτης - Τετάρτης θα πρέπει να είναι στραμμένη στα βορειοδυτικά (Βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο)», αναφέρει στην ανάρτησή του ο μετεωρολόγος
Βροχή
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 14
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης