Ελλάδα

ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση δυο ακινήτων στο Δήμο Χαλανδρίου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασης από το ΤΑΙΠΕΔ στον δήμο Χαλανδρίου του ακινήτου «ΧΕΥ 9» έκτασης 6.458τμ, στην έξοδο 13 της Αττικής Οδού, όπως επίσης και η μακροχρόνια μίσθωση για 50 έτη του ακινήτου «ΧΕΥ 8» έκτασης 4.196τμ, στην έξοδο 12 της Αττικής Οδού.

Ο δήμος Χαλανδρίου είχε πλειοδοτήσει και για τα δυο ακίνητα στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), προσφέροντας το ποσό των 640.000 ευρώ για το πρώτο ακίνητο, ενώ το μίσθωμα για το δεύτερο ακίνητο ανέρχεται στις 28.530,34 ευρώ/έτος.

Στο πρώτο ακίνητο θα κατασκευαστούν εγκαταστάσεις διαχείρισης, ανακύκλωσης και μεταφόρτωσης απορριμμάτων, καθώς και κτίρια για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου, και στο δεύτερο ακίνητο θα υλοποιηθούν χρήσεις πρασίνου και αθλητικών εγκαταστάσεων, όπως προβλέπεται σε σχετικές υπουργικές αποφάσεις.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Απαγορευτικό απόπλου: Χιλιάδες επιβάτες «ξέμειναν» στα λιμάνια – Στις 4 το απόγευμα θα αναχωρήσουν τα πλοία για Κυκλάδες
Κλειστοί καταπέλτες, δεμένα πλοία και ουρές από επιβάτες αλλά και οχήματα μπροστά από τα πλοία είναι η εικόνα της ταλαιπωρίας που καταγράφεται από νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά
Κόσμος
4