Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα: Τέσσερις ξεχωριστές στάσεις με αφετηρία την Αθήνα

Ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα: Τέσσερις ξεχωριστές στάσεις με αφετηρία την Αθήνα

Ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα σημαίνει προορισμοί με ταυτότητα και προσωπικότητα. Ένα οδοιπορικό, με πολυσυλλεκτικές διαδρομές, που ξεκινάει από την επιφάνεια της θάλασσας και φτάνει ως το βουνό.

Όμορφες στιγμές, στιγμές που θέλεις να πεις πολλά για να τις μοιραστείς με τους γύρω σου ή επιθυμείς να παραμείνεις σιωπηλός για να τις απολαύσεις.

Ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα σημαίνει μια -μεγάλη- βαλίτσα εμπειρίες και δεκάδες φωτογραφίες ώστε να κρατήσεις για πάντα τις εικόνες που θα δουν τα μάτια σου.

Αν είσαι έτοιμος για ένα πανέμορφο road trip, τσέκαρε το αυτοκίνητό σου για να έχεις ένα ασφαλές ταξίδι, δίχως κάποιο απρόοπτο.

Φόρτωσε τις αποσκευές σου και ακολούθησε την πορεία, με αφετηρία την πρωτεύουσα: Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία. Ή αλλιώς, Αθήνα, Καλάβρυτα, Αρχαία Ολυμπία, Πάτρα, Ορεινή Ναυπακτία και επιστροφή στη βάση σου!

Πρώτη στάση στο ταξίδι στη Δυτική Ελλάδα είναι τα Καλάβρυτα. Έπειτα από δυόμιση ώρες οδήγηση, αν αποφασίσεις να πας ως εκεί οδικώς, λιγότερο αν επιλέξεις το Διακοπτό και εν συνεχεία να πάρεις τον Οδοντωτό, έχεις φτάσει στη γραφική κωμόπολη της Αχαΐας. Φημισμένα για τη φυσική τους ομορφιά, τα Καλάβρυτα είναι ένας τόπος που θα σε συνεπάρει…

Λόγω της Ιστορίας; Λόγω του χιονοδρομικού κέντρου; Λόγω των πραγμάτων που μπορείς να κάνεις εκεί και στη γύρω περιοχές; Λόγω του φαγητού και των γλυκών; Οι λόγοι είναι πολλοί, ο καθένας διαφορετικός αλλά όλοι μαζί συνθέτουν ένα όμορφο ταξιδιωτικό παζλ.

Διαβάστε πρισσότερα στο exploringgreece.tv

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις