Site icon NewsIT
09:37 | 23.05.12

Ταξικός αδερφός μας σκότωσε τον φασιστάκο Λαζανά στην Πάτρα”!

Newsit Newsroom

Με αφορμή τα επεισόδια στην Πάτρα και την επίθεση κατοίκων και μελών της Χρυσής Αυγής σε λαθρομετανάστες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ότι νωρίς το πρωί, δέχθηκε ένα μήνυμα στο twitter, από το indymedia.

Όπως είπε το στέλεχος της ΝΔ, το μήνυμα έγραφε τα εξής: ”Οι δυνάμεις καταστολής του φασιστικού κράτους, προχώρησαν για τα μάτια του κόσμου, στη σύλληψη του ταξικού αδερφού μας από το Αφγανιστάν, ως υπευθύνου του φόνου, του φασιστάκου-ρουφιάνου της αστυνομίας Λαζανά. Παρακαλούνται όλα τα αδέρφια μας στην Πάτρα να είναι σε ετοιμότητα για τυχόν πογκρόμ από τα Χρυσά Αυγά και τους ντόπιους υποστηρικτές τους”’….
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
”Εμφύλιος” στην Πάτρα: Χάος, τραυματισμοί και συλλήψεις – Κάτοικοι και μέλη της Χρυσής Αυγής εναντίον λαθρομεταναστών – Αποκαλυπτικά βίντεο!

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version