Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2017: Μπλόκο στο taxisnet

Μην είδατε τα τέλη; Λίγο η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου, λίγο ο Ομπάμα, ήρθε και πέρασε η 15η Νοεμβρίου και τα νέα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 δεν αναρτήθηκαν στο taxisnet, η ειδική εφαρμογή για τα τέλη παραπέμπει... στο 2016.

Μπορεί να παγώνουν τα τέλη και οι αλλαγές που είχε προαναγγείλει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης να μπαίνουν στο συρτάρι κατά τα φαινόμενα, όμως ενώ όπως λέγεται θα πληρώσουμε τα ίδια δεν υπήρξε καμία δημοσίευση και το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι αν όντως τα τέλη θα είναι τα περυσινά ή μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε κάθε περίπτωση επίσημη ανακοίνωση (κάτι που τείνει να γίνει πάγια τακτική) δεν υπάρχει ως τώρα και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος δεν πρόκειται να μειωθεί το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ που υπολογίζει το κράτος, αν και δεν φαίνεται ότι υπάρχει καμία μέριμνα για την ανάσχεση του κύματος κατάθεσης πινακίδων λόγω των άδικων τελών για τα παλιά και χαμηλής αξίας αυτοκίνητα. Οι υποσχέσεις ότι θα υπάρξει γενναία μείωση και μάλιστα σε ποσοστά ως και 40% πήγαν περίπατο και έτσι αναμένεται και φέτος να είναι δεκάδες χιλιάδες εκείνοι που θα καταθέσουν πινακίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι αναρωτιούνται με νόημα μήπως υπάρξουν κάποιες αλλαγές τελικά και ειδικά σε κατηγορίες όπως των αυτοκινήτων με εκπομπές κάτω από τα 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν είχε όπλο και δεν ήταν εκείνος που προκάλεσε το συμβάν» λέει ο δικηγόρος του Βούλγαρου βαρυποινίτη για τη δολοφονία στις φυλακές Δομοκού
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του μετά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Λαμίας, «στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν παρών ο Αλκέτ Ρετζάι
Φυλακές Δομοκού 9
Ο Χρήστος Μαυρίκης πυροβόλησε με καραμπίνα και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στα Σπάτα – Διαπραγματευτής στο σημείο
Έχει τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό με βραχιολάκι για υπόθεση δωροδοκίας Αρεοπαγίτη δικαστή - Είναι ευρύτερα γνωστός για την καταδίκη του στην πολύκροτη υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μέσω των ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ την περίοδο του 1989
Χρήστος Μαυρίκης
19