Ελλάδα

Τέμπη: Viral βίντεο αστυνομικού λίγο πριν το μεγάλο συλλαλητήριο – «Είμαστε 1000% μαζί σας»

Viral έχει γίνει ένα βίντεο αστυνομικού στο Tiktok, το οποίο ανέβηκε λίγο πριν το τεράστιο συλλαλητήριο για τα Τέμπη την Τετάρτη 8 Μαρτίου.

Ο αστυνομικός στο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, αναφέρει πως αυτός και οι συνάδελφοί του είναι 1.000% με όσους διαδηλώνουν για την τραγωδία στα Τέμπη. Είπε πως η αστυνομία περίμενε πολύ κόσμο, όπως και έγινε αφού η συμμετοχή ήταν τεράστια.

«Εμείς να ξέρετε είμαστε 1.000% μαζί σας, μακάρι και εμείς σαν ένστολοι να μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπετε αυτό το πράγμα. Είναι αντισυνταγματικό δεν επιτρέπεται. Το ότι δεν επιτρέπεται να κάνουμε κάτι αντίστοιχο δεν σημαίνει ότι πάει να πει ότι είμαστε απέναντί σας», λέει.

Επίσης κάνει έκκληση για ειρηνικές διαδηλώσεις. «Το να διαδηλώσετε στην πορεία ειρηνικά είναι ότι καλύτερο για εμένα και μπράβο σας που θα το κάνετε και πρέπει να το κάνετε για τα παιδιά που χάθηκαν γιατί πραγματικά χάθηκαν άδικα. Το να βγείτε έξω να κάψετε πράγματα ή για το να δείρετε αστυνομικούς δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να απαλύνει τον πόνο των ψυχών που χάθηκαν. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

@vaggelisbatarlis #policia #police #policeofficer #greece🇬🇷 #fy #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – BATARLIS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική