Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Θάλεια Κορδαμπάλου: Με C-130 στην Λάρισα η σορός της Ναυτικής Δοκίμου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Θάλεια Κορδαμπάλου: Με C-130 στην Λάρισα η σορός της Ναυτικής Δοκίμου – Πότε θα γίνει η κηδεία

Αύριο ή το αργότερο την Πέμπτη αναμένεται να μεταφερθεί στην Λάρισα η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου, που πέθανε ξαφνικά στο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού «Προμηθεύς».

Η άτυχη ναυτική δόκιμος αναμένεται να μεταφερθεί με στρατιωτικό αεροσκάφος C-130.

Οι γονείς της κοπέλας που βρίσκονται από την προηγούμενη εβδομάδα στην Νάπολη για να παραλάβουν τη σορό της κόρης τους, θα επιβαίνουν και οι ίδιοι στο αεροσκάφος. 

Σύμφωνα με φίλους και συγγενείς της οικογένειας που μίλησαν στο newsit.gr, με τα έως τώρα δεδομένα η κηδεία της αδικοχαμένης Θάλειας θα γίνει την Πέμπτη στη 1 το μεσημέρι στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου στην Λάρισα.  

Υπενθυμίζεται πως η Θάλεια Κορδαμπάλου  βρήκε το θάνατο κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου θερινού εκπαιδευτικού πλου μετά τον απόπλου από το Λαγκουλέτ της Τυνησίας και πριν τον κατάπλου στη Νάπολη.

Το πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι ξεκίνησε στις 20 Ιουλίου, με προορισμό τα λιμάνια του Μπαρ στο Μαυροβούνιο, της Μασσαλίας στη Γαλλία, της Λισαβόνας στην Πορτογαλία, της Λα Γκουλέτ στην Τυνησία, της Νάπολης στην Ιταλία και της Σούδας. 

Δεν κατάφερε, όμως, να ολοκληρώσει το ταξίδι της προς το λιμάνι της Σούδας, αφού πιθανώς λόγω δηλητηρίασης, ανέβασε υψηλό πυρετό ενώ επέβαινε στο πλοίο γενικής υποστήριξης (ΠΓΥ) ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ. Στις 23 Αυγούστου διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης όπου και κατέληξε τα ξημερώματα της 25ης Αυγούστου. 

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις