Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο στο Ψυχικό με ανατροπή αυτοκινήτου: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες, οι 2 σε σοβαρή κατάσταση

«Το ΙΧ ήταν ανεξέλεγκτο, χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και ”καρφώθηκε” στην πλατεία της Αγίας Σοφίας» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με ανατροπή αυτοκινήτου σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Τετάρτης (05.02.25) στην πλατεία της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θανατηφόρο τροχαίο στο Ψυχικό σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα και δύο μηχανές, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να σκοτωθεί και τέσσερα άτομα να τραυματιστούν, οι δύο εκ των οποίων σοβαρά. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο νεκρός άνδρας είναι ηλικίας 35 – 40 ετών. Την ίδια ώρα, δύο γυναίκες που έχουν τραυματιστεί από τη σφοδρή σύγκρουση, φέρουν κακώσεις στο θώρακα και στη λεκάνη, ενώ άλλα δύο άτομα μεταξύ των οποίων και μία ηλικιωμένη γυναίκα που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο, είναι πιο ελαφρά τραυματισμένοι.

Στο παρακάτω βίντεο καταγράφονται πλάνα από το αυτοκίνητο, που ανατράπηκε και το οποίο έχει γίνει σμπαράλια. Επί τόπου βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, 1 μοτοσικλέτα ταχείας ανταπόκρισης του ΕΚΑΒ και 6 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

 

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

troxaiopsihiko

Χρειάστηκε μάλιστα να γίνει και απεγκλωβισμός τουλάχιστον ενός ατόμου από το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής.

Αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, μιλώντας στο newsit.gr, περιέγραψε τη στιγμή της σφοδής σύγκρουσης.

«Το αμάξι ήταν ανεξέλεγκτο, χτύπησε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και ”καρφώθηκε” στην πλατεία.

Εκείνη την ώρα έρχονταν τα παιδιά κι έγινε ό,τι έγινε».

Το χρονικό του δυστυχήματος

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, στο Ψυχικό, στην κάθοδο της οδού Αγγέλου Σικελιανού, μία ηλικιωμένη οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν, το οποίο στη συνέχεια έπεσε πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα.

Συνεχίζοντας την τρελή πορεία της στην κάθοδο της οδού Αγγέλου Σικελιανού, η ίδια οδηγός παρέσυρε δύο οδηγούς μηχανών στον κυκλικό κόμβο.

Ο ένας εξ αυτών, ήταν ο νεκρός.

Ρεπορτάζ: Κώστας Χάλκος

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βεντέτα στα Βορίζια: Ταυτοποιήθηκαν οι 5 καταζητούμενοι για το μακελειό – Δύο συλλήψεις για παράνομο οπλισμό
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τα Βορίζια, έχουν κάνει ελέγχους σε 10 σπίτια και εκτιμούν ότι όσοι συμμετείχαν στο μακελειό ακόμα και τώρα προσπαθούν να ξεφορτωθούν οπλισμό
Ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Βορίζια 5
Σοκάρουν οι μαρτυρίες για το αιματοκύλισμα στα Βορίζια: «Άδειασε δύο γεμιστήρες προς τον κόσμο στην πλατεία, θα μπορούσαν οι νεκροί να είναι 20»
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου επισήμανε ότι κατά το παρελθον έχουν γίνει πολλά περιστατικά μεταξύ των δύο οικογενειών - Σήμερα θα παραδοθεί η δικογραφία στον εισαγγελέα
Το αιματοκύλισμα στα Βορίζια
Κρύβονται στα βουνά 5 άνδρες από το μακελειό στα Βορίζια - Οι 200 κάλυκες θα δείξουν τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν
Παραμένει άγνωστο αν θα γίνει σήμερα η κηδεία του 39χρονου, καθώς η σορός του παραμένει στο νεκροτομείο, ενώ είναι ορατός ο κίνδυνος να σημειωθούν νέα επεισόδια
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια 40