Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θέματα Πανελληνίων 2021 ΕΠΑΛ: Θέματα σε Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

Θέματα Πανελληνίων 2021 ΕΠΑΛ: Θέματα σε Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021 – ΕΠΑΛ – Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων. ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ.

Στο κόκκινο η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους των ΕΠΑΛ, καθώς σήμερα Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 συνεχίζεται ο Γολγοθάς για τις Πανελλήνιες 2021, και οι χιλιάδες υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Στοιχεία Ψύξης – Κλιματισμού, Κινητήρες Αεροσκαφών και Στοιχεία Σχεδιασμού Κεντρικών Θερμάνσεων.

Το newsit.gr σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ θα παρουσιάζει τις προτεινόμενες απαντήσεις σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2021. 

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ” πατήστε εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος “ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ” πατήστε εδώ

Εκτιμήσεις από το φροντιστήριο Διακρότημα για το μάθημα «ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ»

«Τα θέματα των στοιχείων σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως σχετικά εύκολα, ειδικά για κάποιον που διάβαζε όλη τη χρονιά και έχει μάθει βασικές έννοιες από τα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου και έχει κάνει εξάσκηση με ασκήσεις των κεφαλαίων 5 και 6. Η επιλογή των ασκήσεων ήταν περιορισμένη φέτος και κάπως αναμενόμενη λόγο της μείωσης της ύλης. Συνεπώς ένας μαθητής που έχει εξοικειωθεί με αυτό το είδος των ασκήσεων δε θα είχε πρόβλημα.

Στίνης Περικλής

Καθηγητής Ομίλου ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2021.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2021 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ

ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΨΥΞΗΣ-ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 – ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ
ΔΕΥΤΕΡΑ 28-06-2021 – ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΕΩΝ

Η δύσκολη χρονιά των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2021

Φέτος οι υποψήφιοι είναι περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά αγχωμένοι καθώς η πανδημία και η τηλεκπαίδευση προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων. Σε αυτό προστέθηκε και η εφαρμογή της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής η οποία αναγκαστικά θα «πετάξει» εκτός των ΑΕΙ χιλιάδες παιδιά και κυρίως αυτά που βρίσκονται σε χαμηλή βαθμολογική κλίμακα.

Κάποιοι από αυτούς θα μπορέσουν να φοιτήσουν στα ΙΕΚ συμπληρώνοντας ένα δεύτερο μηχανογραφικό δελτίο, παράλληλα με το καθιερωμένο μηχανογραφικό. Ο κάθε υποψήφιος μπορεί να συμπληρώσει και τα δύο ή ένα από τα δύο.

Το κριτήριο εισαγωγής στα ΙΕΚ θα είναι ο βαθμός απολυτηρίου. Εάν κάποιος υποψήφιος, όταν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα εισαχθεί και σε Πανεπιστήμιο αλλά και σε ΙΕΚ, τότε θα πρέπει να επιλέξει που θέλει να φοιτήσει. Το κριτήριο εισαγωγής στα ΙΕΚ θα είναι ο βαθμός απολυτηρίου.

Διαβάστε ακόμη:

Πανελλήνιες 2021: Ο αριθμός των εισακτέων ανά σχολή και τμήμα – Το πρόγραμμα των εξετάσεων

Πανελλήνιες 2021: Ποιες Σχολές οδηγούν σε σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση

Πανελλήνεις 2021: 6 χρήσιμες συμβουλές για γονείς και υποψήφιους

Πανελλήνιες 2021: 5 τμήματα που δεν γνωρίζεις και σε οδηγούν σε δυναμικούς κλάδους και επαγγέλματα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις