Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα δικάζεται για την επίθεση στη σύντροφό του

Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα δικάζεται για την επίθεση στη σύντροφό του

Τετ α τετ, εκτός απροόπτου, στη δικαστική αίθουσα του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας θα βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης με την πρώην σύντροφο του, η οποία τον κατήγγειλε την περασμένη Παρασκευή (01.07.2022) για βιαιοπραγία σε βάρος της.

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Ο τραγουδιστής έχει επίσης κάνει μήνυση στην πρώην σύντροφό του, την οποία κατηγορεί για εκβίαση. 

Προηγήθηκε η σύλληψη του το απόγευμα της Παρασκευής έξω από χαρτοπαικτική λέσχη. Το Σάββατο οδηγήθηκε στα δικαστήρια και ζήτησε τριήμερη αναβολή της δίκης του στο Αυτόφωρο, με το δικαστήριο να τον αφήνει ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα και του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η καταγγέλλουσα, στην κατάθεση της στους αστυνομικούς, ανέφερε ότι τα ξημερώματα της Παρασκευής ο τραγουδιστής βρισκόταν σε μαγαζί με φρουτάκια στην Άνω Γλυφάδα. Εκείνη τον περίμενε στο αυτοκίνητο επί δύο ώρες και κάποια στιγμή άρχισε να μιλάει στο messenger. Τότε, όπως ισχυρίζεται, ο τραγουδιστής βγήκε από το μαγαζί αγριεμένος και άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπάει.

«Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω“. Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», ανέφερε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι και κατά το παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Η γυναίκα μάλιστα επικαλέστηκε και το  βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο παρουσίασε το newsit.gr, στο οποίο φαίνεται να πέφτει θύμα βιαιοπραγίας. Σύμφωνα με την ίδια, ο άνθρωπος που την χτυπάει είναι ο τραγουδιστής.

Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη επικαλείται και φωτογραφίες με σημάδια στο πρόσωπο της τις οποίες επίσης παρουσίασε το newsit.gr.

Τι υποστηρίζει ο Θέμης Αδαμαντίδης

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ.

«Μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου. Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξη Κούγιας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις