Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Θέμος Αναστασιάδης: Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο

Θέμος Αναστασιάδης: Θρήνος στο δημοσιογραφικό κόσμο

Ο Θέμος Αναστιάδης “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα πάλευε με σοβαρά προβλήματα υγείας. Θρήνος στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Σε ηλικία μόλις 61 ετών έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα”, Θέμος Αναστασιάδης, μετά από πολύμηνη μάχη με σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο Θέμος Αναστασιάδης, πέθανε απόψε, Τρίτη 22/01/2019, μετά από μακρά ασθένεια. Αφού αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός – οικονομικός συντάκτης στις εφημερίδες Το Βήμα, Εξπρές, Ελευθεροτυπία και Καθημερινή.

Για ένα σύντομο διάστημα ο Θέμος Αναστασιάδης εργάστηκε στην ΕΡΤ, ενώ ήταν από τους πρώτους που στελέχωσαν το ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84 του Δήμου Αθηναίων. Στη συνέχεια ξεκίνησε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, όπου παρουσίασε χιουμοριστικά talk show (Νοκ Άουτ, Μπίλιες). Μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Θέμου Αναστασιάδη υπήρξε η εκπομπή ΟΛΑ στον ALPHA, η οποία προβάλλονταν από τα μέσα του 2006 από τον ΑΝΤ1 και στην οποία παρουσιάζονταν, μεταξύ άλλων, βίντεο με συρραφή αποσπασμάτων από τηλεοπτικές εκπομπές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια ο Θέμος Αναστασιάδης ζούσε μόνιμα στο εξωτερικό, ενώ είχε κάνει ταξίδια και στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε. Τους τελευταίους μήνες είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα η υγεία του, και αυτός είναι ο λόγος που είχε διακόψει την αρθρογραφία του στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”. Είχε δημιουργήσει μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες, αλλά και την τηλεοπτική εκπομπή «ΟΛΑ», η οποία ήταν μία από τις πλέον επιτυχημένες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ενας πραγματικά ωραίος άνθρωπος, ο Θέμος Αναστασιάδης, “έφυγε”, αναφέρει στο λιτό μήνυμά του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter. Στο μήνυμά του ο κ. Γεωργιάδης γράφει τα εξής: “Έφυγε” ο Θέμος Αναστασιάδης: ένας πραγματικά ωραίος άνθρωπος έφυγε! Καλό ταξίδι Θέμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θέμος Αναστασιάδης: Το “‘ΟΛΑ” που έγραψε ιστορία – video
Θέμος Αναστασιάδης: Ο πρωτοπόρος των χιουμοριστικών τηλεοπτικών σώου
Θέμος Αναστασιάδης: Η αιρετική “Μαύρη τρύπα” στην τελευταία σελίδα της “Ελευθεροτυπίας”

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις