Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Δύο νεαροί τραυματίες τα ξημερώματα στα Λαδάδικα – Ο ένας είχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη

Από την αστυνομία ερευνάται το ενδεχόμενο συμπλοκής κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στην περιοχή

Ένα περιστατικό με δύο τραυματίες που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (04.10.2025) στα Λαδάδικα ερευνά η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Το ΕΚΑΒ κλήθηκε στις 5 τα ξημερώματα στην περιοχή των Λαδάδικων στη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου παρέλαβε έναν 19χρονο Κύπριο που έφερε τραύμα στην πλάτη από αιχμηρό αντικείμενο.

Σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε και δεύτερος νεαρός- ένας 20χρονος Έλληνας, που ήταν χτυπημένος στο κεφάλι.

Τόσο ο 19χρονος όσο κι ο 20χρονος διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ από την αστυνομία ερευνάται τυχόν συμπλοκή κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους στην περιοχή.

Την έρευνα ανέλαβε το Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έχουμε πληροφορίες ότι καταστράφηκαν τα δείγματα αίματος της Σπυριδούλας» λέει η δικηγόρος της 28χρονης που «έσβησε» στο νοσοκομείο της Άρτας
Απαντήσεις ζητάει η οικογένεια της 28χρονης εγκύου - Τη Δευτέρα θα γίνει νεκροψία - νεκροτομή, όλα τα ερωτήματα που μένουν ανοιχτά
Η 28χρονη έγκυος που πέθανε στην Άρτα
56