Site icon NewsIT
12:09 | 28.05.25

Θεσσαλονίκη: Είχε στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του πάνω από 80.000 λαθραία τσιγάρα – Στην κατοχή του βρέθηκαν και μαχαίρια

Μαχαίρια, λεφτά και πακέτα με λαθραία τσιγάρα

Τα κατασχεθέντα αντικείμενα / Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας

Newsit Newsroom

Για την υπόθεση συνελήφθη ένα άτομο

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας άνδρας από τη Θεσσαλονίκη, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν περισσότερα από 80.000 τεμάχια λαθραίων τσιγάρων.

Η σύλληψη του άνδρα έγινε σε περιοχή του Κιλκίς, όταν έπειτα από έρευνες εντοπίστηκε να μεταφέρει με αυτοκίνητο λαθραία τσιγάρα. 

Συγκεκριμένα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 580 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 11.600 τεμάχια), τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και δεν είχαν καταβληθεί γι’ αυτά οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, ένα σπαθί και δυο μαχαίρια, μια μεταλλική ράβδος και 235 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκαν άλλα 3.430 πακέτα λαθραία τσιγάρων (68.600 τεμάχια).

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς, ενώ κατασχέθηκαν το όχημα αλλά και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version