Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Έριξε βαζάκια με εύφλεκτο υγρό στο σπίτι της πρώην συντρόφου του

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνελήφθη 33χρονος στη Θεσσαλονίκη, όταν πιάστηκε να ρίχνει βαζάκια με εύφλεκτο υγρό προς το σπίτι της πρώην συντρόφου του.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 46χρονη γυναίκα, ο 33χρονος πέρασε το προηγούμενο 24ωρο τρεις φορές με το αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι της, εκσφενδονίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις βαζάκια που περιείχαν εύφλεκτο υγρό, χωρίς πάντως να προκληθεί φωτιά.

Το περιστατικό έγινε σε περιοχή του δήμου Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Μετά από κινητοποίηση των Αρχών, ο 33χρονος συνελήφθη, ενώ -σύμφωνα με την Αστυνομία- εις βάρος του υπήρχε δικαστική απόφαση μη προσέγγισης της καταγγέλλουσας.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Δαβαράκης: Ο Γιωτόπουλος, αυτό το ψυχρό κτήνος, 17 ανθρώπους έστειλε στον τάφο, να μην εκτίσει 25 χρόνια ποινή; – Η απάντηση στην Έλενα Ακρίτα
Ο Άρης Δαβαράκης θυμάται τη δολοφονία του Κωστή Περατικού από τη 17 Νοέμβρη και γράφει για την χήρα του: «Έλενα Ακρίτα - θα την θυμάσαι την Λία από τις τότε παρέες. Τριών και πέντε ήταν τα παιδάκια της τότε...»
Αλέξανδρος Γιωτόπουλος 13