Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε πολυκατοικία – Μαύροι καπνοί στον ουρανό

Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα, ένα υδροφόρο και δύο πυροσβεστικά

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής (19.01.2025) σε πολυκατοικία στη Θεσσαλονίκη. Στη γειτονιά επικράτησε μεγάλη αναστάτωση, ενώ πυκνοί καπνοί υψώνονταν στον ουρανό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε πιθανότατα στο ρετιρέ της πολυκατοικίας, που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στρατού, στο ύψος της οδού Ι. Χρυσοστόμου, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του ThessToday.gr, από το κτίριο αναδύονται πυκνοί μαύροι καπνοί, λόγω της φωτιάς καλύπτοντας τον ουρανό στην περιοχή.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει άλλες πληροφορίες γνωστές, ενώ ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα, ένα υδροφόρο και δύο πυροσβεστικά.

FOTIA THESSALONIKI

Ωστόσο, ένας ένοικος της πολυκατοικίας που αντιλήφθηκε τη φωτιά έγκαιρα κατάφερε με τη χρήση πυροσβεστήρα να τη σβήσει μόνος του, πριν προλάβουν οι φλόγες να επεκταθούν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν θα στείλω ακόμα τον γιο μου στο σχολείο» λέει η μητέρα του 11χρονου που ξυλοκοπήθηκε από συμμαθητές του στη Θεσσαλονίκη
«Ο γιος μου ένιωσε πίσω του ένα αγοράκι να τον χτυπά στο κεφάλι με μπουνιά. Έπεσε κάτω, σηκώθηκε και άρχισε κάποιος άλλος να τον χτυπάει με γροθιές, στα καλά καθούμενα χωρίς να προηγηθεί τίποτα»
Ο 11χρονος που έπεσε θύμα επίθεσης από άλλους μαθητές στη Θεσσαλονίκη 2
«Έμεινα έξω από το κάμπινγκ, δεν είχα όπλο», υποστηρίζει ο φερόμενος εκτελεστής της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα
Οι δύο διαθήκες του 68χρονου ιδιοκτήτη, οι ισχυρισμοί των δύο 22χρονων συλληφθέντων, η διαδρομή έλευσης και διαφυγής τους από το κάμπινγκ, ο 33χρονος ανιψιός και κληρονόμος του θύματος είναι στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ
Ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους της διπλής δολοφονίας στη Φοινικούντα 1